Новини - 26-08-2017, 01:08 - Націоналіст 244

«Олександрія»-«Ворскла»: анонс

"Ворскла" проекзаменує "Олександрію" відразу після "БАТЕ".
«Олександрія»-«Ворскла»: анонс

Зовсім трішки не вистачило команді Володимира Шарана, щоб переписати історію олександрійського футболу й вперше вийти до групового раунду Ліги Європи.

На жаль, втримати перевагу в один м’яч над білоруським «БАТЕ» не вийшло. Тому «Олександрії» не залишається нічого іншого, як повністю переключитися на внутрішній чемпіонат, де справи в команди не дуже. Наразі вона посідає передостаннє місце з чотирма очками. Звісно, реальний потенціал «Олександрії» передбачає зовсім інші розклади, але тепер для відвоювання свого «місця під сонцем» їй доведеться прикласти немало зусиль.

Першим суперником після вильоту з єврокубків для підопічних Володимира Шарана стане «Ворскла». За підсумком перших шести турів полтавці видали свій найкращий старт за останні роки й нині розташовуються на третьому місці. Є передумови для того, щоб завтра брати залікові пункти і в Олександрії. Суперник ворсклян підійде до гри не в оптимальному фізичному й психологічному стані. Натомість на підопічних Василя Сачка не тисне тягар відповідальності. «Свої» очки команда бере справно, тому в звітному матчі можна грати у власне задоволення й намагатися використати помилки господарів, яким потрібно вигравати. Враховуючи те, що перемоги на стадіоні «Ніка» не даються легко нікому, можна спрогнозувати, що за певних умов «Ворсклу» може влаштувати й нічия.

У минулому чемпіонаті команди зустрічалися двічі. У матчі першого кола в Олександрії суперники видали досить цікавий і результативний поєдинок, в якому сильнішими були господарі (3:2). У Полтаві ще за кілька хвилин до фінального свистка гості вигравали з рахунком 2:0, але «Ворсклі» вдався неймовірний камбек: спочатку Кобахідзе реалізував пенальті, а за мить Одарюк відновив рівновагу.

Не очікує легкого матчу в минулому гравець «Олександрії», а нині «Ворскли» Юрій Коломоєць: «В Олександрії хороша команда, яка впродовж довгого часу грає фактично одним складом. Так, нові гравці є, думаю, вони посилили гру команди. Трішки не задалось у них на старті нового чемпіонату. Та позиція, яку вони посідають у турнірці зараз, – точно не відображає їх реальні сили. Нам належить зіграти дуже важкий матч».

«Ворскла» (орієнтовний склад): Ткаченко, Матвієнко, Даллку, Чижов, Пердута, Ребенок, Чеснаков, Ткачук, Кадимян, Шарпар, Коломоєць.

Трансляція: 27 серпня (неділя). Телеканал «Футбол 1». Початок о 19-30.

Прогноз fcvorskla.com.ua – 1:1.

Олександр Данник

Погода