Новини - 16-09-2017, 07:09 - Націоналіст 339

«Верес»-«Ворскла» 1:0. Коли закінчується фарт …

«Верес»-«Ворскла» 1:0. Коли закінчується фарт …

Безпрограшна серія «Ворскли» зупинилася на позначці сім матчів. Команда Василя Сачка не змогла встояти у Львові проти рівненського «Вереса».

Сама гра видалася малоцікавою і з мінімумом гольових моментів. На 34-й хвилині полтавці втратили ледь не найкращу свою можливість відзначитися за увесь матч. Гегам Кадимян несподівано отримав достатньо простору й часу на прийнята рішення в штрафному майданчику суперника, але його удар в дальній кут воріт виявився неточним. Господарі відповіли схожим моментом – «Ворсклу» виручив Ткаченко.

Якщо в першому таймі гра була більш-менш рівною, то після перерви бажання перемогти рівнян ставало все більш явним. Тому гол Євгена Пасіча на 65-й хвилині виглядав логічним. Гравець «Вереса» свій індивідуальний прохід завершив ударом з лінії штрафного майданчика в правий нижній від Ткаченка кут воріт.

Часу до завершення матчу залишалося вдосталь, але врятуватися ворсклянам так і не вдалося. Команда Юрія Вірта без проблем довела гру до перемоги, записавши до свого активу першу домашню перемогу.

Нуль ударів в ствір воріт – надто мало, щоб претендувати хоча б нічию. Втім, хто знає, можливо така беззуба гра в атаці нашої команди обумовлена не тільки причинами ігрового характеру. Адже напередодні матчу деякі ЗМІ розповсюдили інформацію про борги перед футболістами і тренерським штабом, які, нібито, знову накопичуються у «Ворсклі». Це повідомлення ще буде підтверджене або спростоване керівництвом футбольного клубу. Але те, що сьогодні ми побачили на полі команду зразка річної давнини, не викликає сумнівів.

«Верес» (Рівне) – «Ворскла» (Полтава) – 1:0 (0:0)

«Верес»: Бандура, Волошинович (Г. Пасіч, 74), Борзенко, Сімінін, Федорчук, Кобін, Адамюк, Степанюк (Морозенко, 90), Карасюк, Є. Пасіч (Котляр, 83), Сергійчук.

«Ворскла»: Ткаченко, Чижов, Даллку, Чеснаков, Матвієнко, Кадимян (Кобахідзе, 64), Коломоєць (Загорулько, 70), Скляр (Одарюк, 80), Шарпар, Пердута, Ребенок.

Гол: Є. Пасіч, 65.

Попереджені: Волошинович, 67, Бандура, 90+4 – Чижов, 26, Коломоєць, 51, Пердута, 76.

Олександр Данник

Погода