Новини - 01-10-2017, 04:10 - Націоналіст 299

«Ворскла» громить в Одесі «Чорноморець»

«Ворскла» громить в Одесі «Чорноморець»

Підопічні Василя Сачка зуміли перервати свою безвиграшну серію в Прем’єр-Лізі, яка налічувала три матчі. Й не просто перервати, а здобути впевнену перемогу на виїзді над «Чорноморцем».

Мабуть, серйозно похвилюватися вболівальникам «біло-зелених» довелося лише раз, коли на початку матчу Алассан Н’Діайе небезпечно пробивав з меж штрафного майданчика після подачі кутового. Ткаченко відбив м’яча перед собою, а далі в найкращих хокейних традиціях спрацювали захисники «Ворскли», які за рахунок колективних зусиль зуміли зняти напругу.

Рахунок було відкрито на 35-й хвилині. Свій перший гол за полтавців провів Владислав Кулач, який вразив ворота Гутара красивим ударом з вісімнадцяти метрів після пасу з флангу від Павла Ребенка.

У другому таймі гра перебувала під контролем «Ворскли», яка не форсувала подій, роблячи ставку на надійність у захисті й небезпечні контратаки. Полегшувала завдання підопічним Василя Сачка й беззуба атакуюча гра одеситів.
Остаточно долю матчу було вирішено на 76-й хвилині, коли пасом Пердути сповна скористався Кадимян, залишений захисниками в небезпечній близькості від воріт. А ще через чотири хвилини свій бомбардирський доробок поповнив і Юрій Коломоєць, відпрацювавши удар з лівої – 0:3.

Команда Василя Сачка здобуває заслужену перемогу й спокійно може готуватися до матчу з донецьким «Шахтарем». Полтавські вболівальники не забули розгрому від «гірників» у першому колі, тому не будуть проти маленької компенсації.

відеоогляд

«Чономорець – «Ворскла» – 0:3 (0:1)

«Чономорець: Гутар, Зубейко, Мартиненко, Жуніч, Мамаду Ваг (Машнін, 70), Політило (Ковалець, 59), Третьяков, Н’Діайе, Оріховський, Хобленко, Люлька (Татарков, 66).

«Ворскла»: Ткаченко, Даллку, Чеснаков, Матвієнко, Скляр, Кадимян (Ткачук, 85), Коломоєць (Загорулько, 88), Кулач (Одарюк, 78), Шарпар, Пердута, Ребенок.

Голи: Кулач, 35, Кадимян, 76, Коломоєць, 80.

Попереджені: Пердута, 55, Скляр, 78, Ткаченко, 83.

Олександр Данник

Погода