Новини - 21-10-2017, 12:10 - Націоналіст 261

«Ворскла»-«Карпати». Анонс

«Ворскла»-«Карпати». Анонс

Після поразки в Харкові від «Шахтаря» полтавській «Ворсклі» вдома належить прийняти львівські «Карпати».

У матчі першого кола наша команда не мала особливих проблем. Новий тренерський штаб «Карпат» тільки починав ставити команді гру й «Ворскла», яка уже на той момент пережила пік кризи після відходу основних футболістів, заслужено перемогла з рахунком 3:1. Три очки полтавцям принесли точні удари Коломойця, Шарпара й Одарюка.

Після тієї зустрічі у львівському клубі трапилося немало подій, які так чи інакше впливають і будуть впливати на гру «Карпат». Це і скандал з ДТП навколо Петра Димінського, і зміна головного тренера, і повернення до Львова Олександра Гладкого й Артема Федецького. Також перейшов до «Карпат» екс-ворсклянин Мякушко. Поява нових футболістів однозначно має допомогти Сергію Зайцеву стабілізувати гру, покращити результати й залишити небезпечну зону. Тому очікувати на легку прогулянку підопічним Василя Сачка однозначно не варто. «Карпати» приїхали до Полтави за очками.

Після одного з останніх матчів керманич ворсклян зазначив, що знаходитися серед лідерів його команді приємно. І щоб продовжити такі відчуття «Ворсклі» потрібно сьогодні перемагати, адже «Олімпік» і «Верес» вже дихають у спину полтавцям. У випадку позитивного для себе рішення по неявці на матч «Динамо» на небезпечну відстань до «Ворскли» наблизиться також і «Маріуполь». Та і про «Зорю» не слід забувати. Домашній матч з «Карпатами» однозначно відноситься до когорти тих, в яких за нинішніх умов наша команда може розраховувати на очки.

Ось що говорять напередодні гри представники команд.

Гегам Кадимян, півзахисник «Ворскли»:

– «Карпати» – класна команда, багато молодих, талановитих футболістів. У них є той карпатівський дух, якому завжди тяжко протистояти на полі. Знаємо, що доведеться не легко, але ми націлені знову взяти три очки. Проти львів’ян завжди важко грати. В їхній грі присутньо багато боротьби, вони люблять жорсткий футбол. Зараз «Карпати» підсилились кількома досвідченими виконавцями, про це теж не варто забувати.

Ми обіграли львів’ян на виїзді, тому, безперечно вони приїдуть в Полтаву з подвійною мотивацією. Для нас важливо здобувати позитивний результат у кожному матчі. Не має значення чи це гра в Кубку, чи в чемпіонаті. Наше завдання не змінюється в залежності від турніру, де виступаємо. Тільки максимальне налаштування та бажання перемогти у будь-якому поєдинку.

Сергій Мякушко, півзахисник «Карпат»:

– Ми налаштовані максимально серйозно. Новий тур – це шанс здобути три пункти. Більшої мотивації просто не існує. У «Ворсклі» в мене залишилося багато хороших знайомих. Це і Артур Загорулько, і Вадим Сапай. Безпосередньо про нашу майбутню гру ми не спілкувалися. Свій приїзд у Полтаву я б не назвав особливим. То був хороший період, але я провів у цьому місті лише півроку.

Мені подобається гра «Ворскли» у цьому сезоні. Це хороша команда, яка демонструє якісний футбол. Все це трансформується у результат, який дозволяє полтавській команді знаходитися у переліку кращих команд УПЛ.
Отже, не пропустіть матч «Ворскла»-«Карпати», який розпочнеться сьогодні о 19-30 на домашній арені нашої команди.

«Ворскла» (орієнтовний склад): Ткаченко, Матвієнко, Чижов, Даллку, Пердута, Ребенок, Скляр, Чеснаков, Шарпар, Кадимян, Коломоєць.

Прогноз букмекерів:

«Ворскла»-«Карпати» 1,85х3,44х4,75.

Олександр Данник

Погода