Новини - 21-10-2017, 10:10 - Націоналіст 505

Привіт Полтаві від Мякушка

Привіт Полтаві від Мякушка

Матч між «Ворсклою» та «Карпатами» вийшов небагатим на гольові моменти.

У першому таймі команди створили буквально по одній хорошій нагоді для взяття воріт. У полтавців запам’ятався удар головою Кулача з хорошої позиції – Підківка виявився на місці. Момент львів’ян виглядав гостріше. Після прострілу Гуцуляка з лівого флангу безперешкодно з близької відстані пробивав Карраскаль, але Чижов встиг заблокувати удар.

У другому таймі вартих уваги епізодів було ще менше. «Ворсклі» було дуже складно проходити організовану оборону суперника, а «Карпати» вперед особливо й не поспішали.

Мабуть, гра б так і завершилася нульовою нічиєю, якби не штрафний на 82-й хвилин. Скляр сфолив метрах в тридцяти від воріт, а екс-ворсклянин Мякушко зняв павутину з лівої від Ткаченка «дев’ятки» – 0:1.

Господарі були приголомшені таким розвитком подій і не змогли організувати навіть фінального штурму. «Ворскла» зазнала поразки в нічийній грі. Але якщо згадати, скільки подібних матчів підопічні Василя Сачка виграли перед цим, то питання про фарт/нефарт відпадають самі собою. Бронзова позиція, до якої потроху почали звикати полтавські вболівальники, тепер належить «Олімпіку».

«Ворскла» – «Карпати» – 0:1 (0:0)

«Ворскла»: Ткаченко, Чижов, Чеснаков (Даллку, 46), Матвієнко, Скляр, Кадимян (Загорулько, 79), Кулач (Одарюк, 63), Шарпар, Пердута, Ребенок, Коломоєць.

«Карпати»: Підківка, Нестеров, Федецький, Мірошниченко, Лобай, Голодюк, Тіссоне, Карраскаль (Ді Франко, 63), Акулінін (Гладкий, 45), Гуцуляк, Мякушко (Швед, 91).

Гол: Мякушко, 82.

Попереджені: Шарпар, 78, Скляр, 81.

Олександр Данник

Погода