- 29-10-2017, 04:10 - Націоналіст 341

Черговий привіт «Ворсклі»

Черговий привіт «Ворсклі»

Схоже, в чемпіонаті полтавська «Ворскла» ризикує потрапити в безочкову кризу. Команда Василя Сачка програла втретє поспіль. На цей раз кривдником «Ворскли» виступила кропивницька «Зірка».

Усе вирішив єдиний гол, який у першому таймі провів у ворота своєї колишньої команди Олексій Чичиков. На 19-й хвилині ще один екс-полтавець Прядун виграв верхову дуель у захисника після пасу від воротаря, а Чичиков миттєво помчав до воріт. І коли вже здавалося, що захисники «дістануть» Олексія, гравець «Зірки» несподівано прийняв рішення перекинути Ткаченка. І не прогадав. М’яч по дузі опустився в ворота. Після голу «Зірка» мала ще кілька нагод до перерви, щоб збільшити рахунок, але забити не змогла.

А ось у другому таймі на полі було видно лише одну команду. «Ворскла» грала першим номером, закривала суперника на його половині поля, створювала гольові моменти. Але все даремно. Відзначатися могли Шарпар (поперечина), Коломоєць і Загорулько (в обох моментах добре зіграв Паст). Останній шанс відігратися вже у доданий час втратив Одарюк, який невдало пробив головою з лінії воротарського майданчика. У підсумку прикра поразка.

Але знову ж хочеться сказати про матч першого кола, коли за великим рахунком нічийна гра не без долі везіння завершилася на користь полтавців. Схоже, футбольний бол почав повертати борги суперникам «Ворскли». Чи зможе реваншуватися за нічию київське «Динамо» – побачимо вже скоро.

«Зірка» – «Ворскла» – 1:0 (1:0)

«Зірка»: Паст, Маткобожик, Пепе (Оганесян, 74), Цюпа, Полегенько, Качараба, Загальський (Гедж, 64), Петров (Кондраков, 40), Драченко, Чичиков, Прядун.

«Ворскла»: Ткаченко, Чижов, Даллку, Матвієнко, Кравченко (Загорулько, 85), Кулач (Одарюк, 66), Шарпар, Кадимян, Пердута, Ребенок, Коломоєць.

Гол: Чичиков, 19.

Попереджені: Прядун, 9, Пепе, 23, Оганесян, 88 – Чижов, 11.

Олександр Данник

Погода