- 19-11-2017, 04:11 - Націоналіст 228

Ціна однієї помилки

Ціна однієї помилки

Криза результату в «Ворсклі» продовжується. Команді хоч і вдалося перервати програшну серію, навряд нічия з останньою командою чемпіонату влаштувала полтавських футболістів, тренерів і вболівальників.

На гру господарі вийшли з хорошим настроєм і після нетривалої розвідки почали створювати моменти біля воріт «Сталі». Найбільше дошкуляли оборонцям й голкіперу кам’янської команди Чеснаков і Коломоєць. Але забити в першому таймі «Ворсклі» не вдалося.

Після перерви підопічні Василя Сачка ще більше посилили натиск на ворота суперника. Коломоєць й Шарпар випробували на міцність каркас воріт. А на 56-й хвилині сталося те, що мало статися. Ребенок пройшов по лівому флангу й якісно подав на набігаючого Кобахідзе. Майстер калібра Сандро має такі нагоди використовувати. Що грузинський легіонер і зробив, класно пробивши зльоту – 1:0.

Уже через кілька хвилин «Ворскла» мала знімати всі питання про переможця, але Кадимян, який тільки-но вийшов на заміну, не зумів правильно підставити ногу й замкнути хороший простріл на дальній штанзі. Ех, знав би тоді Гегам, чим закінчиться цей промах…

«Сталь» до цього в атаці не вражала. На допомогу команді Ніколая Костова прийшли стандарти. В одному з моментів після подачі кутового з правого флангу небезпечно пробивав екс-ворсклянин Євген Ткачук – мимо. Але роковим для «Ворскли» став кутовий з іншого флангу. Шуст невдало зіграв на виході, не зумівши далеко вибити м’яча кулаком. На підборі першим виявився Хоцянівський, який і зрівнянв рахунок – 1:1.

А могло все для полтавців закінчити й гірше. Але Шуст виграв дуель у Кузика, потягнувши удар під поперечку з меж штрафного майданчика. Втім, вирішальної помилки Богдан припустився раніше.

По грі «Ворскла» награла на перемогу, але вимушена задовольнитися лише нічиєю.

«Ворскла» – «Сталь» – 1:1 (0:0)

«Ворскла»: Шуст, Даллку, Чеснаков, Матвієнко, Скляр, Коломоєць (Загорулько, 83), Шарпар, Кобахідзе (Кадимян, 69), Пердута, Ребенок, Чижов (Кулач, 76).

«Сталь»: Пеньков, Даніелян, Ткачук, Якимів, Михайличенко, Грачов (Копитов, 40), Мисик (Костенко, 74), Месхі, Кузик, Климчук (Хоцяновський, 46), Обрадович.

Голи: Кобахідзе, 56 – Артем Хоцяновский, 72.

Попереджені: Чижов, 27, Скляр, 81 – Даніелян, 45, Копитов, 93.

Олександр Данник

Погода