Новини - 25-02-2018, 04:02 - Націоналіст 363

«Ворскла» розгромно поступається «Зорі»

«Ворскла» розгромно поступається «Зорі»

На післяматчевих прес-конференціях Василь Сачко часто любить повторювати, що програє вся команда і не варто в поразках звинувачувати окремих футболістів.

З одного боку тренер правий. Вішати всіх собак відкрито на власних підопічних – некрасиво і неправильно. З іншого, як назвати необдуманий стрибок в ноги супернику в центрі поля у виконанні Вадима Сапая, який у той час уже перебував на жовтій картці? Цей епізод трапився на 68-й хвилині й докорінно змінив перебіг подій на полі. Він суттєво допоміг «Зорі» здобути такі важливі три очки в матчі з основним наразі конкурентом.

Залишившись у меншості, «Ворскла» не змогла повторити маріупольського сценарію й за 22 хвилини пропустила аж тричі.

Спочатку на 70-й хвилині помилкою Шуста скористався Гордієнко, якому залишалося влучити у майже порожні воророта. Через шість хвилин шикарний гол ударом через себе провів Іурі. А завершив побиття полтавців вихованець «Ворскли» Громов. На 88-й хвилині Артем спокійно розібрався з захисником й з меж штрафного майданчика вразив ліву від воротаря дев’ятку.

Зазначимо, що «Зоря» мала ще кілька хороших моментівю. Зокрема, два виходи сам на сам нейтралізував Шуст. Що стосується гри попереду «Ворскли», то тут крім небезпечного дальнього удару у виконанні Кобахідзе на початку другого тайму пригадати більше нічого.

І хоча до 68-ї хвилини гра полтавців попереду не вражала, створити «Зорі» багато наша команда все ж не дозволяла. Приблизно рівна гра була зламана зовсім необов’язковим вилученням, ціну якого ми дізнаємося вже після закінчення чемпіонату.

«Зоря» (Луганськ) – «Ворскла» (Полтава) – 3:0 (0:0)

«Зоря»: Лунін, Сваток, Тимчик, Фаупала (Гордієнко, 69), Чечер, Караваєв, Громов, Іурі (Кочергін, 81), Чеберко, Андрієвський (Харатін, 79), Сілас.

«Ворскла»: Шуст, Даллку, Сапай, Чеснаков, Скляр, Кобахідзе (Одарюк, 78), Пердута, Ребенок, Коломоєць (Глущук, 78), Кулач, Шарпар (Васін, 31).

Голи: Гордієнко, 70, Іурі, 76, Громов, 88.

Попередження: Чечер, 53 – Коломоєць, 39, Сапай, 41, Кулач, 46, Денис Васин, 64.

Вилучення: Сапай, 68.

Олександр Данник

Погода