- 01-08-2018, 07:08 - admin 213

Бразильські новачки «Ворскли»: хто вони?

Сьогодні "Ворскла" оголосила про чергові трансфери.
Бразильські новачки «Ворскли»: хто вони?

Сьогодні офіційний сайт ФК «Ворскла» оголосив про чергове поповнення в команді. Новими ворсклянами стали два бразильці. 

Мова йде про 23-річного лівого захисника Артура Сержио Батісту де Соузу (Артур) й 21-річного нападника Ніколаса Мореса да Круза (Ніколас Карека). Гревець оборонної ланки перебрався до Полтави на правах вільного агента й уклав контракт з «Ворсклою» до кінця 2020-го року. А ось нападник гратиме за наш клуб на правах оренди протягом як мінімум одного сезону.

Права на Артура належали клубу «Інтернасіональ» із Порту-Алегрі. Але з червня цього року він виступав на правах оренди в бразильській Серії Б за «Крісуму» (всього один вихід поле). Ніколас Карека виступав за молодіжну команду «Греміо», а потім транзитом через «Фігейренсе» перейшов до клубу «Оесте» (Ітаполіс), який також виступає в Серії Б. В 2018 році футболіст з’являлвся на полі шість разів і не записав до свого активу жодного точного удару.

Як оцінювати дані трансфери наразі сказати складно. З одного боку, «Ворскла» нарешті звернула увагу на бразильський ринок, чого не було ще з часів роботи з командою Андрія Баля. З іншого, обидва футболісти не мали достатньої ігрової практики в своїх останніх клубах і в якій формі вони знаходяться зараз – загадка.

Нам залишається лише сподіватися, що і Артур, і Ніколас Карека зможуть допомогти «Ворсклі» в вирішенні задач на всіх фронтах: Лізі Європи, чемпіонаті й Кубку України.

Фото: vorskla.com.ua

Погода