Інтерв'ю гравців, тренерів - 19-03-2017, 11:03 - Націоналіст 200

Микола Павлов: «Я передчував те, що станеться з «Ворсклою»

Микола Павлов

В інтерв’ю виданню Sport Arena колишній головний тренер “Ворскли” Микола Павлов пригадав деталі свого конфлікту з клубом.

– Коли мені віддали трудову книжку, там стояв запис про те, що я звільнився за згодою сторін. Через пару днів я вже був прийнятий на роботу в “Іллічівець”, і трудова книжка була у мене на руках. Тоді покійний президент Олег Мейданович Бабаєв попросив її на пару днів для якихось справ. Я віддав.

Потім, на жаль, мені цю книжку не повернули. Потім закреслили цей запис і сказали, що він був помилково внесений. Але люди, які розбираються в трудовому законодавстві, розуміють, що помилково такі записи не роблять.

– Останнє, що читав про цю історію в Інтернеті – те, що вас зобов’язали виплатити “Ворсклі” 200 тисяч доларів …

– Це було рішення КДК. Я був присутній на засіданні, і зрозумів, що це було абсурдне рішення. Вони ж навіть не спробували розібратися і не попросили трудову книжку. Їм-то “Ворскла” могла її надати. Якби вони побачили цей запис, то не прийняли б таке рішення. А я не наполягав. Тому що якби цю трудову книжку показали в КДК, то начальника відділу кадрів “Ворскли” звільнили б. Ось я і промовчав.

– Чув про те, що “Ворскла” образилася на вас за перехід в “Іллічівець”.

– Я передчував те, що станеться з “Ворсклою”. Те, що відбувається з клубом після мого відходу, підтвердило правильність мого рішення.

– Яким чином ви це передбачали?

– Я ж вже казав, що є президенти, які люблять футбол, а є ті, які в ньому розбираються. У “Ворсклі” був президент Олег Мейданович Бабаєв, який любив футбол і трохи в ньому розбирався. Але головним акціонером клубу був Костянтин Жеваго, який, в силу своєї зайнятості, не приділяв “Ворсклі” уваги, яку потрібно для команди такого рівня.

– Є думка, що однією з головних мотивацій вашого переходу в “Іллічівець” були гроші.

– За останнім контрактом з “Ворсклою”, у мене зарплата була не набагато менше, ніж в Маріуполі.

Погода