Інтерв'ю гравців, тренерів - 21-04-2017, 11:04 - Націоналіст 242

Олег Лисак: «Ми довіряємо і підтримуємо Василя Сачка»

Олег Лисак: «Ми довіряємо і підтримуємо Василя Сачка»

Віце-президент ФК «Ворскла» Олег Лисак прокоментував нинішній стан клубу і його перспективи:

– Ми в активному діалозі з кожним футболістом, у яких до нас є питання. На сьогоднішній день, я не думаю, що хоч один із них скаже, що «Ворскла» з ним не спілкується, не співпрацює над тою проблемою, яка виникла.

Хотів би акцентувати увагу, що певний період часу багато хто намагався розгойдати човен, розповідаючи, що з футболом у Полтаві завершено. Хочу запевнити, що футбол у Полтаві продовжуватиметься. З точки зору майбутнього… Ми спілкувалися з головним тренером, наша головна задача – комплектація команди. Є проблемні позиції, де ми б хотіли бачити якісне підсилення.

Також ми працюємо щодо пролонгації стосунків із тими гравцями, у яких завершуються контракти. Процес іде і не зупиняється. Ми нещодавно мали розмову з почесним президентом клубу Костянтином Жеваго. У нас одне основне завдання – стабілізувати ситуацію.
Що стосується місця у турнірній таблиці, хочу сказати, що ми розуміємо ситуацію, яка також частково спричинена і адмініструванням клубу. І так сталося, що «Ворскла» опинилася на тому місці, на якому вона зараз. На майбутнє однозначно ставимо завдання не сьоме місце, а вище. Сьоме місце дало нам багато роздумів про свої помилки.

Ми повинні усі причини проаналізувати. Адже це не тільки робота головного тренера та його штабу. Усі проблеми, що були у клубу восени та на початку зими, також вплинули на «Ворсклу». Ми довіряємо і підтримуємо Василя Сачка, але просимо його переглянути та проаналізувати ситуацію, зробити висновки, які б дозволили нам здобути у майбутньому більш позитивний спортивний результат.

Адміністрація зробить усе можливе, щоб подібні ситуації, які мали місце більше, не повторювалися. Уболівальників хочу запросити на стадіон, на футбольні матчі і на заходи, які ми проводимо. У нас дуже багато задумів, планів, які ми будемо реалізовувати. Ми розуміємо важку ситуацію, яка склалася не тільки у футболі, але й в Україні, але просимо підтримати нас у важкі часи, і, я певен, що ми не підведемо.

За матеріалами vorskla.com.ua

Погода