- 09-04-2017, 01:04 - Націоналіст 262

Василь Сачко: “Великий мінус – питання мотивації”

Василь Сачко прокоментував поразку "Ворскли" в Кропивницькому.
Василий Сачко

Після матчу «Зірка» – «Ворскла» (1:0) своїми враженнями в ефірі каналу «Футбол 2» поділився наставник полтавчан Василь Сачко:

– Програли – отже, незручний суперник. Програвати завжди неприємно. Готувалися до гри, грали і з суперником, і з полем. Футбольне поле – обличчя клубу, але воно залишає бажати кращого. Хоча з нас це не знімає відповідальності. Намагалися грати з перших хвилин просто, але через травму залишив поле Чеснаков. Це була втрата. Потрібно було забивати, але не знайшлося забивного гравеця. Гра була до першого забитого гола.

– На скільки серйозна травма у Чеснакова?

– Його повезли в медпункт. Поки не володію інформацією про його здоров’я.

– Без Шарпара в атаці було складно?

– Безумовно, будь-який гравець – втрата. Доводиться розраховувати на тих, хто є. Команда потребує корегування, посилення ліній. Над цим теж будемо працювати.

– Проблеми тільки в нападі?

– Ні, не тільки в нападі. Були помилки і в обороні, і в середній лінії. Так склалася гра. Команда віддавалися, було багато браку, при стандартах недопрацювали і пропустили.

– Пропустили через воротарського помилки? Чи проблема в зростіі?

– Є проблеми із зростом, і воротар помилився. Потрібно допрацьовувати епізод до кінця. Треба завжди бути першим на м’ячі. Розраховуємо на тих, хто є, і на молодь. Але для того, щоб перемагати, потрібні кваліфіковані футболісти, і щоб молодь могла зростати. До кінця чемпіонату завдання награти склад, подивитися на кого можна покластися. Через ігри готуватися на наступний сезон. Великий мінус – питання мотивації в другій “шістці”. Потрібні корективи, щоб був інтерес.

Погода