Матчі - 15-04-2017, 06:04 - Націоналіст 219

«Ворскла»-«Карпати»: нудні нулі

«Ворскла»-«Карпати»: нудні нулі

Це дозволило вперше вийти у стартовому складі Тарасу Саківу. Ігор Пердута змушений був закривати позицію правого півзахисника. Вже у другому тайм через пошкодження заміну попросив Олександр Чижов і за «Ворсклу» дебютував черговий вихованець дублюючого складу – Олег Остапенко.
Початок матчу був багатообіцяючим для вболівальників. Уже на першій хвилині захисники «Ворскли» не змогли перехопити передачу Зубейка і Кльоц отримав можливість вийти сам на сам з Шустом. Але обробив м’яча не найкращим чином, тому пробивав уже з супротивом захисника і воротаря. В результаті акцентованого удару не вийшло – м’яч влучив лише у стійку. Як виявилося, це був ледь не найнебезпечніший момент за увесь матч. Надалі на полі переважала переважно боротьба. Футболу як такого глядачі, яких з кожним матчем приходить все менше і менше, майже не бачили. До перерви у «Ворскли» варто згадати хіба неточний удар Ардіна Даллку (замикав головою передачу Ребенка з кутового) та настирність Загорулька, який майже підловив на помилці Дитятьєва. Але Боровик Олексія підстрахував.

У подібному ключі проходив і другий тайм. Полтавці дещо пожвавилися відразу після виходу на заміну Хльобаса. Небезпечно пробивали Мякушко і Хльобас – Боровик на місці.

Останній момент трапився на 88-й хвилині. Зі штрафного метрів з 25-ти непогано пробив Кльоц. «Ворсклу» виручив Шуст, який у стрибку витягнув м’яча з правого нижнього кута.
У підсумку закономірна нічия 0:0. Жодна з команд не награла в цьому матчі на перемогу.

«Ворскла» – «Карпати» – 0:0

«Ворскла»: Шуст, Даллку, Сапай, Чижов (Остапенко, 62), Саків, Шарпар, Кравченко, Пердута, Ребенок, Мякушко, Загорулько (Хльобас, 68).

«Карпати»: Боровик, Дитятьєв, Нестеров, Матвієнко (Мірошниченко, 77), Зубейко, Лобай, Вербний, Кльоц, Гладкий, Чачуа (Гуцуляк, 54), Худобяк (Грисьо, 83).

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево)

Попереджені: Чижов, 31 – Нестеров, 79.

Олександр Данник

Погода