Хокей - 23-07-2015, 05:07 - sasa 178

ХК Кременчук візьме участь у Donbass Open Cup-2015

ХК Кременчук візьме участь у Donbass Open Cup-2015

У рамках підготовки до нового сезону кременчуцький клуб зіграє з найкращими українськими командами

Хокейний клуб Кременчук прийняв запрошення від ХК Донбас прийняти участь у передсезонному турнірі Donbass Open Cup2015. Участь у турнірі візьмуть найсильніші хокейні колективи України. Наші земляки одними з перших підтвердили свою участь у турнірі. Крім того тренер кременчуцької команди Дмитро Підгурський встиг прокоментувати цю новину:

– \”Я дуже позитивно ставлюсь до турнірів такого рівня, вони необхідні для кожної команди в кожному сезоні. На цьому турнірі ми зможемо перевірити свої тактичні схеми і рівень підготовки своїх хокеїстів – це головна мета будь-яких передсезонних змагань. Завдяки Donbass Open Cup ми зможемо зрозуміти, в якому стані ми перебуваємо перед стартом чемпіонату України. Завдань перемогти будь-якою ціною на такі турніри ніхто не ставить\”.

Крім нашої команди донецький клуб надіслав запрошення на адресу ще шести клубів, які приймали участь у нараді, присвяченій організації майбутнього чемпіонату України. А саме – київським командам – Компаньону, АТЕКу, Дженералз, харківським Витязю і Авангарду та Білому Барсу з Білої Церкви. Сам турнір планують провести з 10 по 13 вересня на хокейній арені \”Альтаїр\” у місті Дружківка.

ХК Кременчук вийде з відпустки 30 липня. Після проходження медобстеження команда  під керівництвом Дмитра Підгурського розпочне підготовку до нового сезону. Планується, що перші два тижні будуть присвячені загальній фізичній підготовці, після чого гравці вийдуть на лід рідної арени \”Айсберг\”.

Відомо, що клуб залишив голкіпер Едуард Захарченко, який у минулому сезоні був номером один у команді. Наразі гравець збірної України перебуває у складі казахстанської Сириарки, де і продовжить кар’єру. Окрім Захарченка команду залишив Володимир Чердак. Форвард вирішив змінити \”Кременчук\” на \”Донбас\”. Натомість, ведуться переговори з рядом досвідчених виконавців, які зможуть підсилити склад кременчужан.

Володимир ХОМІЧ 

Погода