Останні новини - 06-07-2012, 10:07 - sasa 522

\”Ворскла-молодь\” – \”Полтава-2-Карлівка\” – 1:1

\”Ворскла-молодь\” – \”Полтава-2-Карлівка\” – 1:1

Молодіжний склад \”Ворскли\” провів черговий контрольний поєдинок. Підопічні Сергія Свистуна зустрілися з дебютантом другої ліги \”Полтава-2-Карлівка\”

 

\”Ворскла-мол\” – \”Полтава-2-Карлівка\” – 1:1

 

У ході першого тайму команди обмінялися небезпечними моментами. Потім реальний шанс був у ворсклян. На 32-й хвилині Рябушко сильно пробив із-за меж штрафного. М\’яч, зрикошетив по газону і влучив у штангу. Микита Вовченко підхопив футбольний снаряд і з другої спроби, здавалося, вразив ворота, але арбітр скасував гол – офсайд. Втім, форвард свій шанс забити гол все ж не упустив. Ченбай прийняв передачу з глибини поля на лівому фланзі, на швидкості обіграв опонента, і перевів праворуч. Там вже Шмиголь зловив м\’яч майже на лицьовій лінії, витримав гросмейстерську паузу, і викотив м\’яч Вовченко. Останньому залишалося тільки ногу підставити, адже він зміг вийти на дуже гарну позицію, де і воротар і захисники, вже перешкодити не могли.

Другий тайм приніс неприємності для воріт Бурдейного. Навісну передачу з правого флангу ніхто із захисників не зміг перехопити. Першим на м\’ячі був Гриценко, який і пробив головою з зручної позиції – 1:1, повідомляє прес-служба зелено-білих.

Погода