Новини - 06-07-2015, 01:07 - sasa 525

Дмитро Канівець завоював \”срібло\” Всесвітньої Універсіади з дзюдо

Дмитро Канівець завоював \”срібло\” Всесвітньої Універсіади з дзюдо

6 липня у Кванджу (Корея) на ХХVІІІ Всесвітній літній Універсіаді наші земляки продовжили славну традицію із завоювання медалей найвищих за рангом Всесвітніх студентських ігор, яка вже триває протягом останніх 16-ти років.

Наш земляк, представник Полтавщини Дмитро Канівець, який продовжує навчатися у Харківській державній академії фізичної культури, завоював срібну медаль Всесвітньої Універсіади з дзюдо у ваговій категорії до 73 кг. У першому турі Канівець переміг на татамі Давіта Нікогосяна (Вірменія) – у повноформатному поєдинку, застосувавши 1 прийом \”вазаарі\” і 1 прийом – \”юко\”. У трьох наступних поєдинках наш земляк досягав дострокових перемог за допомогою прийому \”іппон\”, який свідчить про повну перевагу над суперником, який уже не здатен продовжувати поєдинок. У другому турі Канівець переміг Ніколу Гардашевича (Чорногорія) – за 3 хвилини 49 секунд, у чвертьфіналі – Хосе де Леон-Лопеса (Домініканська Республіка) – за 29 секунд, у півфіналі – Зелімхана Оздоєва (Росія) – за 3 хвилини 27 секунд.

У фіналі суперником нашого земляка був Чангрім Ан (Корея). Вирішальний поєдинок став блискавичним – Дмитро Канівець програв корейцю на \”іппоні\” вже на 25-й секунді.

В’ячеслав ХВОРСТЯНСЬКИЙ

Погода