Останні новини - 25-03-2012, 10:03 - sasa 156

Шлях до Європи лежить через Одесу?

Шлях до Європи лежить через Одесу?

Не встигли ще уболівальники «біло-зелених» як слід натішитися перемогою своїх улюбленців над маріупольським «Іллічівцем», як на полтавців чекає чергове випробування – виїзд до Одеси.

 

Чітку мету потрапляння до Європи ні керівництво «Ворскли», ні головний тренер не озвучує, однак і пограти там не проти. Безумовно, і вболівальникам «Ворскли», на жаль, нечисленним, хочеться знову і знову бачити свою команду в матчах з кращими командами Старого світу. Після вдалого старту Європа стала ще ближчою, але набраний полтавськими футболістами темп бажано не збавляти, оскільки попереду у «Ворскли» дуже важкий календар і в Одесі потрібно намагатися зачепитися за максимум очок.

 

Проти команди Миколи Павлова цього разу вийде не той розібраний «Чорноморець», який полтавці без особливих проблем здолали у першому колі. Та і відстань між суперникми становить всього лише чотири очки, тому одесити будуть надмотивованими і зарядженими на перемогу, адже у разі успіху вони наблизяться до «Ворскли» на відстань одного очка.

На наш погляд, полтавцям надважливо у цьому матчі стримати стартовий штурм господарів, яких з перших хвилин поженуть уперед уболівальники, які захочуть отримати компенсацію за розгромну поразку своєї команди у минулому турі від донецького «Шахтаря».

 

Що стосується складів, то обидва тренери: і Микола Павлов, і Роман Григорчук, скоріш за все, випустять на поле тих футболістів, які допомогли здобути полтавцям сім очок у попередніх трьох турах, а одеситам – шість. Хоча після 0:4 від «Шахтаря» у  складі одеситів і можливі перестановки. У полтавців головною інтригою є воротарська позиція.  Чи випустить Микола Павлов з перших хвилин Сергія Долганського, який свого часу радував своєю майстерністю одеську пуббліку, чи продовжить довіряти молодому Казакову? Побачимо вже зовсім скоро. Уболіваймо за наших!!!

 

Чорноморець – Ворскла

25 березня. Одеса. Стадіон \”Чорноморець\”. Початок о 16.00

Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”

Арбітр: Олександр Іванов (Макіївка)

 

Олександр ПОЛТАВЕЦЬ

Погода