Футзал - 11-03-2011, 08:03 - sasa 175

У неділю – фінал!

У неділю – фінал!

Відкрита першість ПЗМС. Анонс

У неділю стане історією шостий за ліком відкритий чемпіонат ПЗМС з футзалу серед аматорських команд. Перед вирішальними матчами наш сайт вирішив зробити короткий аналіз подій, які відбудуться 13 березня. 

Вища ліга


Матч за третє місце

ПЗМС-1 – Нове життя. Початок о 13 годині.

Матчі у груповому етапі:
1 коло – Нове життя – ПЗМС-1 – 3:7 (Дейнега, Піхальонок-2 – Банний, Дубницький, Литвин-3, Обревко-2)
2 коло – ПЗМС-1 – Нове життя – 2:4 (Піхальонок, Гришин – Марусич, Кальченко, Дубницький)

Невдахи півфіналів розіграють між собою бронзові нагороди турніру. Фаворитом двобою можна вважати Нове життя, яке і в турнірній таблиці було вище за свого суперника та й якістю гри переважає ПЗМС. На попередньому етапі команди обмінялися перемога, однак матч передостаннього туру не можна занести в актив Новому життя, адже немотивована турнірними завданнями команда з Машівського району (вони вже знали, що у півфіналі зіграють з Дальніми остовами)  відіграла офіційне  “тренування” – Петро Ротань зайняв позицію у воротах, а перший номер команди Олег Шостак слідкував за подіями у матчі з трибун. Цікаво, чи дасть керівництво клубу зіграти полтавським гравцям чи знову зробить ставку на легіонерів? Півфінальну гру проти Дальніх островів четвірка місцевих футболістів Володимир Попов, Олексій та Петро Ротані та Віталій Азаров повністю просиділи на лавці.

Господарі паркету в свою чергу зібрані переважно з місцевих футзалістів, тому особливих проблем зі складом не мають. Головна їхня ударна сила – це Дмитро Дубницький, який забив 36 м’ячів. Та чи вистачить сил у команди зачепитися за призове місце – питання.

Цікавий факт – ці команди зустрічалися минулого року у півфіналі. Тоді сильнішими виявилися господарі – 6:3

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – перемога Нового життя з різницею у три м’ячі.

Вища ліга

 

Фінал

 

ФК Андріївка – Дальні острови. Початок о 14 годині.

Матчі у груповому етапі:
1 коло – Дальні острови – Андріївка – 5:1 (Ю.Усаковський-2, Косенко, Кабаненко, Поліщук – Бабанський)
2 коло – Андріївка – Дальні острови – 3:4 (С.Усаковський, Ю.Усаковський, Поліщук – Ансупов, Ніколаєнко, Микійчук, Зіпунніков)

У фіналі цілком закономірно зійдуться дві кращі команди групового етапу. За Андріївку через вилучення у півфіналі не зіграє найкращий бомбардир турніру Андрій Зіпунніков, а от у складі суперника таких проблем немає. Можливо лише Дальні острови поповняться давно анонсованими Ігорем Москичовим та Сергієм Корідзе, хоча з огляду на останній поєдинок і без них команда В’ячеслава Ткача виглядає відмінно.

Цікавий факт – для обох команд вихід у фінал є найвищим досягненням на турнірі.

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – перемога Дальніх островів з різницею у два м’ячі.

Перша ліга


Матч за третє місце

 

Дальні острови-2 – ПЗМС-2. Початок об 11 годині.

Матчі у груповому етапі:
1 коло – ПЗМС-2 – Дальні острови-2 – 4:5 (Сигида, Ворона, А.Толстов, Шевчук – Бондарчук, Попенко, Федоринов, Хрипко, Стрельченко)
2 коло – ПЗМС-2 – Дальні острови-2 – 3:0 (технічна перемога через неявку суперника)

Дуель молодших братів. У цій парі важко віддати комусь перевагу. Якщо враховувати півфінал з новими обличчями у складі Дальніх островів, то перемогу більш за все здобудуть саме вони. Але головна мета команди була фінал і саме під цей матч було викликане іногороднє підсилення. Не виконавши головну задачу, цілком ймовірно, що керівництво команди дасть зіграти тим, хто відіграв груповий етап. А от тут вже шанси команд вирівнюються.

Прогноз  www.fcvorskla.com.ua – перемога Дальніх островів-2

Перша ліга

 

Фінал

 

Атака-Автотранс – Полтавагаз. Початок о 12 годині.

Матчі у груповому етапі:
1 коло – Полтавагаз – Атака-Автотранс – 3:7 (Квач, Ансицький, Чернявський – Касьян-2, Голованьов-2, Лисяк, Макорін, Пономаренко)
2 коло – Атака-Автотранс – Полтавагаз – 14:6 (Черняк, Касьян, Голованьов-3, Макорін-3, Пономаренко-3, Німчин-2, Бутко – Швидкий-4, Крушний, Чернявський)

При всій повазі до газовиків їхні шанси на перемогу у цьому матчі мізерні. Своє завдання на турнір вони вже виконали – наступного року команда знову буде у вищій лізі. Та й з концентрацією в останніх матчах у команди відверто не все гаразд. Спочатку команда робить собі перевагу у рахунку, а потім її транжирить. Добре, що скоротили рахунок до мінімуму у півфіналі гравці ПЗМС-2 лише за дві хвилини до закінчення матчу, а то цілком ймовірно, що не побачили б свою команду прихильники Полтавагазу у фіналі.

У Атаки навпаки. І з мотивацією, і з концентрацією, і з характером проблем немає. Єдине, що багатьох  в цій команді не влаштовує – це дисципліна. І на майданчику, і поза ним. Хоча за рік цей компонент можна, а точніше, потрібно підтягнути, адже у вищій лізі такої кількості прохідних матчів не буде, і бігати по паркету, і кричати образливі фрази буде нікому.      

Прогноз www.fcvorskla.com.ua – беззаперечна перемога Атаки-Автотранс. Можливо з різницею в три і більше м’ячів.

Володимир ХОМІЧ

Погода