Останні новини - 07-05-2011, 09:05 - sasa 203

100 матчів Павлова біля керма \”Ворскли\” в українській еліті

100 матчів Павлова біля керма \”Ворскли\” в українській еліті

Виїзний матч з київським \”Арсеналом\” став для головного тренера \”Ворскли\” Миколи Павлова сотим, проведеним на містку полтавської команди.

 

Його підопічні з такої нагоди розщедрилися на перемогу, яка стала для Миколи Петровича 36-ю за час перебування в якості наставника полтавців. Стільки ж на його рахунку поразок, а нічиїх – 28. Різниця м\’ячів – 112:101.

За кількістю матчів в еліті у керма \”Ворскли\” Павлов у реєстрі тренерів ворсклян перебуває на першому місці, а от за сумарною кількістю ігор у вищій / Прем\’єр лізі – на другому (поступається він лише Мирону Маркевичу). У екс-тренера \”Дніпра\”, \”Динамо\”, \”Таврії\” та \”Іллічівця\” стало 432 матчу на посту головного тренера в еліті, в яких він домігся 181-ї перемоги, 109 поєдинків звів внічию і 142 програв. Різниця м\’ячів – 580-478.

Відзначимо, що \”Ворскла\” – третій клуб для Павлова, біля керма якого він провів не менше сотні матчів. Очолюючи \”Дніпро\”, Микола Петрович записав у свій актив рівно 100 ігор, а за кількістю поєдинків, проведених у \”Іллічівці\” (212), він не так давно лідирував в реєстрі тренерів, які працювали з одним колективом. Лише минулого тижня його обігнав Мірча Луческу.

 

ua-football.com

Погода