Новини - 23-06-2017, 01:06 - Націоналіст 241

Коломоєць повернувся до Ворскли!

Коломоєць повернувся до Ворскли!

«Незважаючи на невдалий сезон «МТК» (Будапешт), Юрій зміг залишити в Угорщині про себе дуже гарне враження. Ціла низка місцевих клубів включилися у боротьбу за нього, – каже менеджер футболіста Олексій Люндовський, – це і свіжоспечений чемпіон країни «Гонвед», що його очолив добре відомий українським уболівальникам фахівець із Голландії Ерік ван дер Мейер, який працював нещодавно у «Сталі», також виявляв інтерес до персони Юри бронзовий призер угорського чемпіонату «Вашаш».

«Дебрецен» досить наполегливо звертався до нас з приводу можливості трансферу Коломойця. Можна сказати, що Юра відмовив деяким турецьким клубам, як у зимове міжсезоння, так і зараз. Проаналізувавши всі можливі варіанти, серед яких в Україні були, зокрема, львівські «Карпати», було вибрано саме запрошення «Ворскли», з якою у Юри пов’язано багато хороших спогадів.

Я не перебільшу навіть, якщо скажу, що частинка серця і душі його залишилися в Полтаві, тому був обраний саме цей шлях продовження кар’єри», – підкреслив представник футболіста відразу після підписання нової угоди зі старим новим клубом для Юрія Коломойця.

Нова трудова угода нападника, який не приховує своєї радості від повернення в рідні пенати, розрахована на рік із можливістю пролонгації ще на один.

vorskla.com.ua

Погода