Новини - 23-07-2017, 07:07 - Націоналіст 241

“Ворскла” у красивому стилі перемагає “Карпати”

“Ворскла” у красивому стилі перемагає “Карпати”

Полтавська «Ворскла» здобула першу перемогу в новому чемпіонаті. На львівському стадіоні «Україна» підопічні Василя Сачка змогли здолати опір «Карпат».

Хоча розпочиналося все для гостей не дуже райдужно. Вже на 2-й хвилині Чачуа перевірив на міцність ліву стійку полтавських воріт. «Ворскла» натяк зрозуміла й відповіла голом. На 5-й хвилині розіграш штрафного завершився скидкою Шарпара, а Коломоєць з близької відстані відкрив рахунок.

Гол у відповідь «Карпат» не випливав з логічного ходу гри, але все ж відбувся. Хорошу передачу в штрафний майданчик віддав Худобяк. Чеснаков політ м’яча перервати не зумів, а Пердута на мить відпустив Рібаса. Цього нападнику господарів було цілком достатньо, щоб відновити рівновагу

До перерви «Ворскла» неодноразово могла знову вийти вперед, але Кадимян, Даллку й Ребенок свої моменти не використали. Особливо гарна нагода була у Павла (вихід сам на сам) – відмінно зіграв Мисак.

У другому таймі підопічні Василя Сачка знову змогли забити «швидкий» гол. Хоча ради справедливості відмітимо, що привіз його своїй команді Аркес. Отримавши ситуативну чисельну перевагу, ворскляни сповна використали вихід чотири в два. Шарпар віддав на Коломойця, отримав у відповідь і забив у майже порожні ворота.

Відігратися вдруге «Карпати» не змогли та й особливих нагод для цього не мали. А ось полтавці раз по раз проводили небезпечні атаки. Те, що не вдалося на 70-й хвилині Коломойцю (удар Юрія головою парирував голкіпер), на першій доданій хвилині вдалося Одарюку. Мисак знову захищав ворота до останнього, але з повторним ударом півзахисника «Ворскли» все ж впоратися не зміг.

Наша команда здобула впевнену перемогу з рахунком 3:1 й у хорошому настрої повертається в Полтаву. Де вже через тиждень зустрінеться з кропивницькою «Зіркою».

“Карпати”-“Ворскла” 1:3 (1:1)

«Карпати»: Мисак, Мірошніченко, Нестеров, Перейра, Осман (Лобай, 79), Аркес Бласко, Голодюк (Карраскаль, 57), Кльоц, Худоб’як, Чачуа (Дебелко, 62), Рібас.

Запасні: Підківка, Бусько, Ткачук, Гуцуляк.

Головний тренер – Серхіо Наварро.

«Ворскла»: Шуст, Пердута, Скляр, Кадимян (Одарюк, 73), Кулач (Кравченко, 59), Шарпар, Чеснаков, Матвієнко, Коломоєць (Загорулько, 83), Даллку, Ребенок.

Запасні: Ткаченко, Остапенко, Ткачук, Сапай.

Головний тренер – Василь Сачко.

Голи: Рібас, 17 – Коломоєць, 5, Шарпар, 49, Одарюк, 90+1.

Попередження: Перейра, 66, Аркес Бласко, 90+3 – Чеснаков, 14, Шарпар, 61, Скляр, 82, Одарюк, 86.

Олександр Данник

Погода