Новини - 20-09-2017, 08:09 - Націоналіст 309

Голи Кадимяна й Коломойця приносять «Ворсклі» перемогу в Краматорську

Голи Кадимяна й Коломойця приносять «Ворсклі» перемогу в Краматорську

У матчі 1/16 фіналу розіграшу Кубка України «Ворскла» в Краматорську перемогла місцевий «Авангард».

Хоча у першому таймі було складно сказати, яка з команд представляє Прем’єр-Лігу. На полі точилася рівна боротьба, а єдиний удар у ствір воріт завдав Вадим Сапай – Леонідов м’яча відбив. Крім Сапая можливість проявити себе з перших хвилин отримали також Одарюк та Загорулько. Але їх гра, очевидно, не влаштувала Василя Сачка, і по перерві на полі з’явилися Кадимян і Коломоєць.

Після проведених замін ініціатива перейшла до «Ворскли». Кілька разів з хороших позицій пробивав Шарпар – щоразу неточно. Перший гол же «Авангард» пропустив тоді, коли намагався сам щось створити біля воріт полтавців. На 75-й хвилині Шуст, перебуваючи від пресингом, вибив м’яча на половину поля суперника. Коломоєць поборовся в повітрі, Ребенок був першим на відскоці й за рахунок своєї швидкості впевнено увійшов до штрафного майданчика. Павло віддав пас Кадимяну, який опинився сам перед воротами. Вдруге «пробачати» суперника, як у матчі з «Вересом», Гегам не став й упевнено пробив повз голкіпера – 0:1.

Закріпив перевагу «Ворскли» Коломоєць. На 89-й хвилині Ребенок заробив штрафний на правому фланзі атаки, який сам і виконав. Захисники залишили нападника ворсклян одного на дальній стійці й рахунок змінився на «0:2».

«Авангард» намагався щось протиставити більш іменитому супернику, але старань Швидкого й компанії виявилося замало для того, щоб забити хоча б гол престижу.

«Ворскла» проходить до наступного раунду й очікує на свого суперника по 1/8 фіналу.

Гру команди провели у таких складах:

«Авангард»: Леонідов, Ульянов, Лобов, Коротецький, Шарай, Воробей, Полюлях, Малиш, Євдокімов (Шершень, 55), Шаврін (Іващенко, 70), Швидкий, (Єрмаков, 80).

Головний тренер: Олександр Косевич.

«Ворскла»: Шуст, Даллку, Матвієнко, Чеснаков, Шарпар, Скляр, Сапай, Ребенок, Кравченко, (Кадимян, 46), Одарюк (Коломоєць, 46), Загорулько (Кулач, 57).

Головний тренер: Василь Сачко.

Олександр Данник

Погода