- 25-10-2017, 08:10 - Націоналіст 314

«Ворскла» у додатковий час дотискає «Олімпік»

«Ворскла» у додатковий час дотискає «Олімпік»

В 1/8 фіналу Кубка України «Ворскла» отримала непростого суперника. Донецький «Олімпік» за часів виступів в еліті українського футболу ніколи не був зручним для полтавців, а після останнього туру чемпіонату навіть обійшов нашу команду в турнірній таблиці.

Утім, Роман Санжар в силу різних причин не виставив оптимальний склад. У «Ворскли» ж на поле вийшли всі найсильніші на сьогодні футболісти. Складно сказати, що саме вплинуло на господарів після поразки від «Карпат». Але цього вечора «Ворскла» продемонструвала ледь не найкращу гру в сезоні. Постійний рух, колективний пресинг, забігання в вільні зони, удари по воротах… Донеччани також мали свої шанси, але в основний час перемогти не судилося жодній з команд.

Усе вирішилося в проміжку з 104-ї по 109-ту хвилину. Спочатку Шарпар, двічі майстерно обігравши гравців суперника, забив ударом з меж штрафного майданчика з відскоком від поперечини. А потім Кулач красивим ударом головою вразив дальній кут воріт після пасу від Коломойця.

Не зупинилася «Ворскла» навіть після другого голу. У цей вечір команді вдавалося багато що, і якби не воротар «Олімпіка» Кичак, то ще до закінчення овертайму рахунок міг змінитися не один раз.

Полтавці здобувають заслужену перемогу й чекають на жеребкування 1/4 фіналу Кубка України.

Олександр Данник

Погода