Новини - 18-02-2018, 10:02 - Націоналіст 285

«Ворскла» бере реванш у «Вереса» за поразку в першому колі

«Ворскла» бере реванш у «Вереса» за поразку в першому колі

Дебютний весняний матч для «Ворскли» видався неоднозначним. З одного боку команда здобула повноцінні три очки, але гра, особливо в першому таймі, залишає бажати кращого.

З перших хвилин «Верес» міцно захопив ініціативу і… захист полтавців запанікував. У деяких моментах нашій команді просто щастило, а в інших надійно діяв Богдан Шуст. Взагалі за увесь перший тайм щось цікаве попереду у виконанні футболістів «Ворскли» пригадати складно. Тому проміжний рахунок 0:0 був, немов подарунок.

На другий тайм вийшла зовсім інша команда. Відчувалося, що в перерві тренерський штаб провів роботу й вона дала свої плоди. «Ворскла» заграла швидше й агресивніше.
На 59-й хвилині Владислав Кулач хорошою діагональною передачею на лівий фланг розпочав гольову атаку. Звідти зряче навішував Ребенок, але ніким не прикритий Пердута в падінні пробити не зумів. М’яч від ноги Ігоря відскочив до Кулача, який наважився пробити з-під двох захисників. Бандура був не готовий до такого розвитку подій – 1:0. Влад біжить до гостьового сектору й характерним жестом просить його замовкнути.

Після голу «Ворскла» втратила ще кілька нагод, щоб поджвоїти рахунок, але й одного точного удару вистачило цього вечора для перемоги. Похвилюватися полтавським вболівальникам довелося лише раз, коли не найскладнішу подачу до штрафного майданчика не зумів нейтралізувати Шуст. М’яч вислизнув з рук воротаря, але спільними зусиллями наші футболісти розрядили обстановку.

Одержавши перемогу над одним з конкурентів, підопічні Сачка гарантували собі місце в першій шістці. Рівненському «Вересу» ще належить за нього поборотися.

«Ворскла» – «Верес» – 1:0 (0:0)

«Ворскла»: Шуст, Чижов, Даллку, Сапай, Чеснаков, Кулач (Скляр, 79), Кобахідзе (Одарюк, 92), Шарпар, Пердута, Ребенок, Коломоєць (Васін, 65).

«Верес»: Бандура, Западня, Кожанов (Пепі, 85), Борзенко, Сімінін, Адамюк, Каленчук (Морозенко, 79), Каменюка, Карасюк, Степанюк, Куліш (Сергійчук, 65).

Гол: Кулач, 59.

Попереджені: Чеснаков, 47, Кулач, 59, Сапай, 80 – Каленчук, 30, Каменюка, 73, Борзенко, 76, Сергійчук, 87.

Олександр Данник

Погода