Новини - 07-08-2018, 11:08 - admin 708

Де купувати спортивний одяг?

Трохи про магазин спортивного одягу New Balance.
Де купувати спортивний одяг?

Відвідувачі нашого сайту, напевне, не тільки люблять коментувати матчі улюбленої команди, а й самі постійно або час від часу займаються спортом. Для цього необхідний відповідний одяг. 

Придбати його можна у спортивному магазині. Але з настанням ери цифрових технологій люди все частіше віддають перевагу замовлення різноманітних товарів через мережу Інтернет. Сьогодні наша розповідь про інтернет-магазин спортивного одягу New Balance.

Чому New Balance? 

Розпочати, напевне, варто з того, New Balance – це гравець, який дуже давно на ринку. Історія розвитку компанії e починається в далекому 1906-му році, але і через більш ніж століття взуття визнаного у всьому світі бренду залишається найпопулярнішим, зручним, функціональним і надійним.

Сьогодні це не тільки взуття, а й великий вибір спортивного одягу, аксесуарів і різних корисних дрібниць, які стануть в нагоді у побуті та роботі як чоловікам,так і жінкам.

Фірмовий інтернет-магазин New Balance – найширша територія доступних цін і якісної продукції, яка чекає на своїх власників.Відзначимо, що купити new balance завжди можна на сайті newbalance.ua.

Трохи з історії бренду

Повернемося трохи в історію бренду, щоб розуміти, звідки виникла така оригінальна назва, яка приємно і легко звучить на вустах, відразу викликаючи масу позитивних емоцій. Творцем своєї власної взуттєвої марки є Вільям Райлі, який емігрував з Англії до Сполучених Штатів Америки. Його взуття шилося за спеціальною технологією, заснованою на принципі пташиної лапи, тобто трьохточкової опорної системи. Завдяки тому, що Райлі впровадив цю унікальну систему, запозичену в живій природі, його взуття поєднує в собі максимальну стійкість і відмінну амортизацію.

Творець марки отримує загальне визнання і називає свою компанію невигадливим словосполученням – Нью Беланс, що означає «новий баланс». І в цьому, дійсно, є особливий сенс.

Перші партії продукції – це були виключно кросівки, які використовували бігуни для тренувань і змагань, але з часом компанія розширила свій асортимент і почала впроваджувати інші типи спортивного взуття. Зараз компанія випускає не тільки взуття, а й інший спортивний одяг у широкому асортименті.

Погода