- 24-06-2011, 07:06 - sasa 230

5 липня в Полтаві не продаватимуть жодних спиртних нопоїв, навіть слабоалкогольних

5 липня в Полтаві не продаватимуть жодних спиртних нопоїв, навіть слабоалкогольних

За кілька днів до проведення матчу на суперкубок між «Шахтарем» та «Динамо» сам суперкубок розмістять поряд з пам’ятником Слави у Корпусному парку на спеціальній тумбі.
 
Про це повідомив під час прес-конференції у ІА «Новини Полтавщини» заступник голови – керівник апарату ОДА Валерій Пархоменко. За його словами, це місце  буде  красиво оформлено і належно охоронятиметься: «Це така традиція. Всі бажаючі зможуть сфотографуватись поряд з кубком, також дитячі колективи готують спеціальну програму, яку демонструватимуть в Корпусному парку. Сам матч розпочнуть у вівторок,  5 липня, о 20.35., тоді заберуть і кубок\”. Стосовно квитків на матч, ажіотажу в Полтаві на них немає. «Квитки є у вільному продажу, всі можуть підійти до кас і взяти їх», – зазначив Пархоменко.

Заступник керівника області ще раз підтвердив, що 5 липня в Полтаві не продаватимуть жодних спиртних нопоїв, навіть слабоалкогольних.  Це затверджено спеціальним розпорядженням: \”5 липня у Полтаві діятиме мораторій на спитрні напої протягом дня\”.

Погода