Останні новини - 10-12-2011, 10:12 - sasa 166

А очки потрібно набирати…

А очки потрібно набирати…

 

Арсенал – Ворскла

10 грудня. Київ. Стадіон \”Динамо\”. Початок о 19.30.

Пряма трансляція на каналі 2+2.

Прогноз – 1:0.

 

Перепочинок, про який так мріють Микола Павлов і футболісти його команди, вже не за горами. Залишилося провести ще два офіційні поєдинки і все – \”Ворскла\” піде у відпустку. Перший із цих поєдинків – гра чемпіонату в Києві проти \”Арсенала\”, а вже за п\’ять днів свій довгий футбольний рік біло-зелені завершать грою в Лізі Європи проти \”Ганновера\” на полі суперника.

Гра в Києві досить важлива для ворсклян. У разі невдачі команді Павлова вже важко буде в цьому сезоні вести розмову про боротьбу за місце в Європі. Аж надто великою стане відстань від решти претендентів на \”єврозону\”. А відіграти навесні цей гандикап буде досить складно. Та й невідомо, якою буде \”Ворскла\” наступного року. Тому, хай і через \”не можу\”, потрібно все ж набирати очки, які 2012-го можуть стати \”золотими\” для нас.

 

\”Каноніри\” для полтавців останнім часом є майже нездоланною командою. Якщо раніше ворскляни періодично бодай вдома перемагали столичний клуб, то наразі біло-зелені програють їм як удома, так і на виїзді. Щоправда, минулого сезону \”Ворскла\” вперше за тривалий час змогла перемогти суперника на його полі – 1:0. Що цікаво, саме та перемога фактично відкрила шлях нашій команді в Лігу Європи. А ось вдома в двох останніх сезонах ворскляни програли, і програли досить відчутно: 1:5 минулого сезону і 0:2 – у першому колі цьогорічного чемпіонату.

Погода