Першість Полтавщини - 26-06-2010, 11:06 - sasa 161

А пахло сенсацією…

А пахло сенсацією…

26 червня двома поєдинками стартував 10 тур чемпіонату Полтавщини з футболу серед когорти найсильніших і у Миргороді ледве не сталася гучна сенсація.

Один із явних аутсайдерів першолігових перегонів «Миргород» вдома приймав чинного чемпіона «Велику Багачку». У середині першого тайму господарі поля несподівано вийшли вперед завдяки влучному удару метрів з 25-ти у самісіньку «дев’ятку» у виконанні миргородця Миколи Дяченка. Рахунок 1:0 тривав до того часу, коли до завершення зустрічі залишалося 7 хвилин. Ось за цей короткий проміжок чемпіону вдалося не лише «зрівнятися», а і здобути бажану перемогу. Два голи провів юний Юрій Хоменко і один досвідчений Олександр Безуглий. У підсумку перемога багачан – 3:1.

Команда з обласного центру «Молодь-Педуніверситет», яка на сьогодні йде останньою у турнірній таблиці, вдома приймала «Пирятин». Поєдинок пройшов у рівному руслі і завершився бойовою нічиєю – 3:3. У господарів м’ячі забили Андрій Крисанов, Богдан Мишенко і Олексій Хоменко. У гостей голами відзначилися Руслан Курочка (двічі) і Віталій Кашкін.

Матч ДЮФШ ФК «Ворскла» (Полтава) – «Локомотив» (Гребінка) перенесений на пізніший термін. Інші матчі 10 туру відбудуться у неділю 27 червня. Прикро лише, що поєдинки дорослих складів команд розпочнуться о 17 годині, адже у цей же час транслюватимуть матч чемпіонату Світу Англія-Німеччина. А втім, гадаю, що ті, хто стане свідком цікавого дербі туру ФК «Лубни» – «Нове життя» (Андріївка) не пошкодують… На гру в Лубни завітають чимало тренерів футбольних команд області.

Результати матчів юнацьких складів команд, що були зіграні сьогодні:
ФК «Миргород» – ФК «Велика Багачка» – 0:0
«Молодь-ПДПУ» – ФК «Пирятин» – 7:1.

Юрій КЛИМЧЕНКО  

Погода