Останні новини - 09-03-2011, 05:03 - sasa 269

Абдула ― арбітр матчу \”Динамо\” – \”Ворскла\”

Абдула ― арбітр матчу \”Динамо\” – \”Ворскла\”

Матч 21-го туру між “Динамо” та “Ворсклою” обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з арбітром у полі Анатолієм Абдулою з Харкова.

Цей харківський рефері судив лише два матчі за участю ворсклян. Перший із них, який відбувся 16 березня 2008 року в Києві з “Арсеналом” який завершився перемогою господарів ― 3:2. Абдула призначив дві пенальті у ворота кожного суперника, за що викликав гнів новоспеченого коуча “Ворскли” Миколи Павлова.

Другий матч за участю Абдули біло-зелені зіграли в першому колі цьогорічного чемпіонату. У Сімферополі  полтавці розійшлися нульовою нічиєю з “Севастополем”. У тій грі харків\’янин нічим особливим не запам\’ятався: гра була спокійною і тому арбітру не доведося виймати ні картки з кишені, ні призначати пенальті, бо не на те необхідності.

Допомагатимуть Абдулі арбітри на лінії ― Андрій Береговий та Віталій Дрозд (обидва ― з Донецька). Резервний арбітр, він же головний на матчі молодіжних складів ― Юрій Мосейчук із Чернівців. Інспектор ФФУ ― Володимир Туховський (Сімферополь).

Нагадаємо, що матч “Динамо” – “Ворскла” відбудеться у неділю, 13 березня, у Києві на стадіоні “Динамо”. Початок о 19 годині. Пряму трансляцію вестиме канал 2+2.

Автанділ ПОТІДЗЕ

Погода