- 28-11-2012, 12:11 - sasa 228

Абдула – арбітр матчу \”Карпати\” – \”Ворскла\”

Абдула – арбітр матчу \”Карпати\” – \”Ворскла\”

Комітет арбітрів Федерації футболу України призначив суддів на матчі 18-го туру чемпіонату України серед клубів Прем’єр-ліги.

 

Поєдинок на полі львівського стадіону «Україна», в якому «Карпати» прийматимуть найближчої суботи полтавську «Ворсклу», довірено розсудити бригаді арбітрів на чолі з харків’янином Анатолієм Абдулою.

Анатолій Абдула, суддівський стаж якого складає 14 років, а матчі елітного дивізіону чемпіонату України обслуговує з 2008 року.

Зазначимо, що всеукраїнське «зелено-біле» дербі Анатолій Абдула обслуговував лише одного разу. У матчі 4-го туру минулого сезону, який відбувся у Львові 31-го липня 2011 року, «Ворскла» завдяки голам Маркоскі та Сачко обіграла «Карпати» з рахунком 2:0.

 

Допомагатимуть Абдулі арбітри на лінії – Максим Чертоляс (Херсон) та Ігор Альохін (Сімферополь). Резервний арбітр, він же головний рефері матчу молодіжних команд – Олександр Іванов (Макіївка).

 

Нагадаємо, що матч \”Карпати\” – \”Ворскла\” відбудеться у Львові 1 грудня на стадіоні \”Україна\”. Початок о 17.30. Пряма трансляція на каналі 2+2.

Погода