Новини - 08-11-2015, 11:11 - sasa 159

Анастасія Ковальчук програла чвертьфінал Кубка Кремля

Анастасія Ковальчук програла чвертьфінал Кубка Кремля

У Москві (Росія) завершується міжнародний супертурнір з більярдного спорту – Кубок Кремля, в останній день якого наша землячка Анастасія Ковальчук із Кременчука, на жаль, не гратиме у вирішальних матчах.


\"Анастасія
У чвертьфіналі Анастасія Ковальчук програла у тривалому матчі (за 3 години 10 хвилин) Катерині Перепечаєвій (Борисов, Білорусь) – 3:4. Ця гра проходила за стабільного паритету (2:2, 3:3) й важко було прогнозувати її переможця. Все остаточно з\’ясувалося в останній, 7-й партії, яку наша землячка програла. Перед цим чвертьфінальним матчем фахівці були впевнені, що переможець гри Ковальчук – Перепечаєва стане фіналістом, адже у півфіналі суперницею буде (за \”сіткою\” турніру) хтось із найменш рейтингових суперниць. Так воно і сталося – у півфіналі білоруска упевнено перемогла Наталію Корнєву (Ханти-Мансійськ, Росія) – 5:1 і тепер у фіналі Перепечаєва гратиме з 5-разовою чемпіонкою світу у жіночій \”піраміді\” Діаною Мироновою (Москва, Росія) – тут переможець отримає 300 тисяч рублів.

У чоловічій першості з \”піраміди\” у фіналі (за 520 тисяч рублів) гратимуть Павло Радіонов (Донецьк, Україна) – Аліхан Каранєєв (Алмати, Казахстан).

У фіналі чоловічої першості Кубка Кремля з пулу-10 (також за 520 тисяч рублів) зустрінуться Міка Іммонен (Фінляндія) – Руслан Чинахов (Росія).

Анастасія Ковальчук, яка програла у чвертьфіналі, у цьогорічному Кубку Кремля фінішувала у групі учасниць, які розділили між собою місця з 5-го по 8-е та призовий бонус – по 75 тисяч рублів кожній. Крім того кременчужанка отримала до свого міжнародного рейтингу 29,5 пункти.

Катерина БАБИЧ

Погода