- 12-05-2011, 09:05 - sasa 163

Анатолій Абдула – арбітр матчу \”Ворскла\” – \”Шахтар\”

Анатолій Абдула – арбітр матчу \”Ворскла\” – \”Шахтар\”

Матч 29-го туру між \”Ворсклою\” та \”Шахтарем\” обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з арбітром у полі Анатолієм Абдулою з Харкова

 

Цей харківський рефері судив всього три матчі за участю ворсклян. Правда і цього виявилося достатньо, аби пам\’ятати цю особу. 16 березня 2008 року Абдула вперше судив матч на найвищому рівні України. Це була гра в Києві на НСК \”Олімпійський\” \”Арсенал\” – \”Ворскла\”. Тоді харків\’янин поставив два пенальті у ворота команд, які викликали сумніви. Причому пенальті у ворота \”Ворскли\” стала вирішальним у матчі, господарі перемогли – 3:2.

 

Другий матч Абдула судив матч за участю \”Ворскли\” у першому колі цьогорічного чемпіонату. Гра \”Севастополь\” – \”Ворскла\” завершилася нульовою нічиєю, а суддівство рефері вже не викликало запитань, можливо тому, що сама гра була доволі мирною.

 

Третій матч за участю Абдули відбувся на весні цього року. У Києві \”Динамо\” приймало \”Ворсклу\” і перемогло 2:0. Тут теж особливих нарікань робота харківського рефері не викликала.

 

Отож, четвертий матч Абдули проти \”Ворскли\” і вперше рефері приїде судити матч у Полтаву.

 

Допомагатимуть Абдулі арбітри на лінії – Ігор Пономаренко (Миколаїв) та Леонід Ярмолинський (Київ). Резервний арбітр, він же гоовний рефері матчу молодіжних складів – Володимир Романов (Дніпропетровськ). Інспектор ФФУ – Ярослав Грисьо (Львів).

 

Нагадаємо, що матч \”Ворскла\” – \”Шахтар\” відубдеться 14 травня у Полтаві на стадіоні \”Ворскла\”. Початок о 14 годині. Пряма трансляція на каналі \”Футбол\”.

Погода