ФК Полтава - 22-07-2012, 12:07 - sasa 198

Анатолій Безсмертний: \”За команду не соромно\”

Анатолій Безсмертний: \”За команду не соромно\”

Головний тренер \”Полтави\” Анатолій Безсмертний прокоментував матч проти \”Сталі\”

– Що можна сказати по грі? Не виграли, хоча за команду не особливо соромно. Рівна гра. Спочатку гри не розібралися, футболіст впав, подумали, що суддя повинен свистіти. І в кінці гри, коли намагалися врятувати становище, пропустили контратаку і отримали гол. У другому таймі у нас може навіть було більше переваги, а \”Сталь\”, ведучи в рахунку, побудувала гру від оборони. Просто нам не вдалося забити. І ще у нас багато футболістів думками у другій лізі. А в першій потрібно все робити швидше і якісніше.

– Анатолій Петрович, мало ударів по воротах, воротар \”Сталі\” відпочивав…
– Згоден. Незрозуміло, доходять до воріт, але не б\’ють. Хоча, в тренувальних заняттях і на передматчевих установках ми акцентуємо увагу, що атака повинна закінчуватися ударом по воротах. У другому таймі були зручні моменти для удару, але не б\’ють.

– Відчувається відсутність Полуницький. А у них легіонери небезпечно били здалеку, Романенко кілька разів виручив.
– Капітана завжди не вистачає. Але що поробиш, у нього серйозна травма. Хотілося б, щоб Сашко скоріше повернувся, але поки лікується, відновлюється.

– Як Ви вважаєте, скільки ігор потрібно команді, щоб вона увійшла в ритм першої ліги?
– Ми припускали, що дві-три гри нам потрібно. Сьогодні по грі не скажеш, що вже так сильнішою була \”Сталь\”. Але – безглузді обставини, неправильні дії з нашого боку. Я думаю, що хлопці повинні перебудуватися на те, що в першій лізі інші швидкості і люди думають швидше. От і все, від цього треба виходити. Кожному задуматися про це. Не все ще це зрозуміли, хоча претензій по самовіддачі я пред\’явити не можу. Хлопці старалися, не дорікнеш, що вони не хотіли, забити, зрівняти рахунок. Такий футбол. У нас в другому таймі було більше тиску, але чогось чуть чуть не вистачає. Десь спізнюємося, і на думку, і по руху, все на підлогу такту затримуємо. Передачу, яку треба віддати раніше, затримуємо. Поки треба прибирати ось цей психологічний момент, що їм потрібно все робити швидше, щоб не було надалі проблем.

Погода