- 15-08-2015, 08:08 - sasa 171

Анатолій Чанцев: \”Коли Ворскла забивала гол, там явно і нахабно заблокували Лисицького\”

Анатолій Чанцев: \”Коли Ворскла забивала гол, там явно і нахабно заблокували Лисицького\”

Післяматчева прес-конференція головного тренера запорізького Металурга

– Враження від гри залишилися позитивними. Наш суперник – це класна, майстерна команда, яка впродовж чотирьох турів чемпіонату і Ліги Європи показала свою гру – якісну, дуже потужну, націлену на атакувальні дії і на взяття воріт. Звичайно, готувалися серйозно до цієї гри, в принципі, як і до всіх, детально «розбирали» кожного гравця індивідуально. Тим не менш, вибудували свою гру, і завдання стояло «кров з носу» досягти позитивного результату. Що стосується гри, то звичайно ми побудували свою гру від оборони. Я вважаю, що зіграли компактно, чітко, використовували командну перебудову, переміщення, які і дали позитивний результат. На жаль, сьогодні в деяких моментах, вони гостро погрожували нам, пробивали головою. У деяких випадках Старцев виручив, а в тому моменті, коли забивали нам гол, там явно і нахабно заблокували Лисицького. В цілому, повторюся, вдячний хлопцям за самовіддачу. Все-таки нарешті вони проявили чоловічий характер. Велике спасибі уболівальникам за підтримку. Загалом, заносимо в актив цю гру.

– Питання з приводу Пашаєва. Вчора гравця тільки заявили перед грою, але до цього він тренувався місяць з командою, що заважало його заявити перед початком сезону?

– Я вам так скажу, ми буквально з перших днів збору чекали, що його підпишуть. З яких причин цього не відбулося раніше, я не знаю. Все відтягалося, відтягалося, і, слава Богу, що щось вирішилося.

Прес-служба ФК Металург

Погода