Прес-конференції - 05-10-2013, 12:10 - sasa 164

Анатолій Момот: Апетит приходить під час їжі

Анатолій Момот: Апетит приходить під час їжі

Головний тренер Ворскли поспілкувався з журналістами на післяматчевій прес-конференції

– Ми налаштовувалися, знали, що гра буде важкою – в тому плані, що Таврія знаходиться на останньому місці, їм нікуди діватися і потрібно набирати очки. У нас зараз був важкий період: грали в Кубку України, провели важку гру з Волинню, пройшли, так би мовити, хрещення з Шахтарем і Динамо. Тому можна зрозуміти хлопців, вони виплеснули емоції в цих іграх, складно було їх налаштовувати. Почали ми впевнено, Таврія нас побоювалася. Можливо, ми якось підлаштувалися під їх гру, все так монотонно відбувалося. У перерві хлопці налаштувалися, доклали зусиль для того, щоб виграти цей матч. Ми вдячні футболістам, у другому таймі вони зібралися. Звичайно, була безглузда помилка, яка призвела до голу, але проте хлопці в цей відрізок доклали багато зусиль. Зараз два тижні перерви, ми відновимося і будемо далі готується до матчів чемпіонату.

– Було помітно, що Міщенко був лідером команди. Чи може він потенційно проявити себе на більш високому рівні, на рівні збірної?
– Усе залежить від нього. У нас і Дедечко непогано відіграв, і всі інші, але має бути лідер попереду, і в обороні є свої лідери. Просто нападники краще запам\’ятовуються, але сьогодні вся команда добре зіграла. Хлопців, звичайно, можна зрозуміти. Психологічно налаштовуватися важко, на Шахтар і Динамо інший настрій, і тим більше почали гру сьогодні так, м\’яч тримали, але підсвідомо це висить. Ми вдячні і запасним гравцям, у нас єдиний колектив, ми раді.

– Ваш президент був присутній на грі. Чи переглядаються завдання на сезон у зв\’язку з успішним виступом?
– Так, президент приїхав, підтримував нас, заходив в роздягальню і до гри, і після. Завдання у нас як завжди – грати, радувати уболівальників, займати більш високі місця. Як кажуть, апетит приходить під час їжі.

Прес-служба СК Таврія

Погода