Стрічка новин - 26-09-2012, 02:09 - sasa 161

Анатолій Попов: \”Будемо шукати тренера для збірної України\”

Анатолій Попов: \”Будемо шукати тренера для збірної України\”

Перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов в ефірі каналу «Футбол» розповів про те, як дізнався про рішення Олега Блохіна очолити «Динамо», і про подальші кроки ФФУ.

– Ми були в кабінеті у президента Федерації, якраз готували Виконком черговий. Зайшов Олег Володимирович і інформував нас про те, що у нього відбулася розмова з президентом ФК «Динамо» Київ, який йому передзвонив в 12 годин ночі і запропонував очолити клуб. Можу сказати, що стан у нас, звичайно, був близький до шокового. Ще кілька днів тому ми обговорювали з Олегом Володимировичем оргпитання по двом черговим матчам. Всі його прохання і побажання були прийняті. Помічникам його продовжили контракти на покращених умовах. А тут – як сніг на голову – це рішення Олега Володимировича. У нього був вибір – національна збірна або клуб. Він вибрав клуб. Треба поважати його вибір, хоча тепер у нас виникає безліч проблем, які необхідно терміново вирішувати.

Виходячи з того, як був налаштований Олег Володимирович, марно було говорити, щоб він залишився. А що стосується суміщення, то це неприйнятний варіант і для клубу, і для збірної. У всякому разі, для збірної вже точно.

Тепер будемо шукати. Ми поставлені в рамки, достатньо жорсткі, виникає багато додаткових проблем. Вибір зроблено, тепер будемо рухатися далі.

 

Террикон

Погода