ФК Полтава - 22-07-2012, 01:07 - sasa 146

Анатолій Волобуєв: \”У Полтави все налагодиться…\”

Анатолій Волобуєв: \”У Полтави все налагодиться…\”

Головний тренер \”Сталі\” Анатолій Волобуєв про матчу з ФК \”Полтава\”

– Завжди приємно брати три очки на виїзді. Я думаю, ми цю перемогу заслужили. А у команди господарів поступово теж все налагодиться і все буде, тому що у команди є потенціал. Я бажаю їм закріпитися в першій лізі. Десь досвіду їм не вистачило, але все буде добре.

– Кого б Ви могли відзначити в кожній команді, як кращого гравця?
– Я стежив в основному за своїми гравцями. Тим більше, \”Полтава\” тільки вийшла до першої ліги і я у них знаю Одінцова і Радіонова – нашого вихованця. Усі рівно зіграли. У міжсезоння у нас пішло сім чоловік і команда тільки ліпиться. Тому у себе виділяти окремо нікого не стану. Всі зіграли на належному рівні.

– Минуло вже два тури, у Вас, можна говорити, що старт успішний. А яке завдання на сезон поставив президент Вашого клубу?
– Ви знаєте, у нас велика плинність кадрів, я трохи більше двох років працюю і у нас пішло чоловік двадцять. Коли така плинність, важко перед командою щось ставити. Зараз у нас налагодилося фінансування, зарплату отримуємо вчасно. Команда молода, будується навколо двох легіонерів. Хоча я Колінса і Окану за легіонерів і не вважаю. Вони добре говорять по-російськи, живуть в Україну, вони і люди хороші і футболісти хороші. Вони нам допомагають. У нашої команди є імідж і ми не можемо опускати планку. І я перед хлопцями ставлю завдання: боротися за високі місця, віддаватися в кожній грі. Те що ми набрали 6 очок ще ні про що не говорити. Перша ліга, вона знаєте, нелегка ліга. Команди підтягнулися, десь сім команд, приблизно, одного рівня. Все попереду і у нас і у Вас.

Погода