Останні новини - 11-03-2011, 10:03 - sasa 177

Андрій Баль: \”Перший весняний тур мені сподобався\”

Андрій Баль: \”Перший весняний тур мені сподобався\”

Учора, думаю, усі українські уболівальники отримали справжнє естетичне задоволення. Київське \”Динамо\” обіграло в Лізі Європи багатіїв із Англії – \”Манчестер Сіті\”. Мало хто вірив в команду Юрія Сьоміна, багато хто казав, що з \”городянами\” нам нічого не світить.

 

В цьому наша проблема. Ми недооцінюємо наш футбол. А дарма! Учора це довело \”Динамо\”, а у вівторок – донецький \”Шахтар\”. Наші команди не просто перемогли, вони при цьому показали добротний футбол, вважає колишній наставник полтавської \”Ворскли\” Андрій Баль. Про це він пише в своєму блозі на сайті sport.tochka.net

\”Динамо\” виглядало добре підготовленим функціонально, футболісти відбігали усі два тайми, як треба. І, можливо, найголовніше, \”динамівці\” грали у футбол, а не мучилися на полі, помітно було, що вони діють із натхненням, завзяттям. За це окрема подяка уболівальникам, вони теж причетні до перемоги столичної команди, добре підтримали своїх футболістів.

Говорити про те, що справа зроблена, не варто. В Лондоні буде ой як не просто. Уболівальників, можливо, в \”Манчестер Сіті\” небагато, але у рідних стінах \”городяни\” постійно йтимуть уперед. А наполегливості їм не бракує. Ця риса притаманна усім англійським клубам. Вони грають від дзвінка до дзвінка. Це показник справжнього британського характеру. Тому, \”Динамо\” потрібно забути про свій домашній успіх і знову відпрацювати в поті чола.

Розпочалися розмови про те, як далеко в Лізі чемпіонів може зайти \”Шахтар\”. А я пропоную усе робити крок за кроком. \”Гірники\”, обігравши \”Рому\”, зробили один крок уперед, будемо чекати наступний. А загадувати що і як може скластися – не варто, на все свій час.

Фаворита в Лізі чемпіонів я не бачу. Звісно, \”Барселона\” демонструє дуже симпатичний футбол, місцями не погано виглядає \”Реал\”. Але практично в кожного клубу є проблема із травмованими футболістами. Тож усе залежатиме від багатьох факторів, зокрема від готовності основних футболістів.

Та окрім єврокубків відновився чемпіонат України. І, мушу сказати, перший весняний тур мені сподобався. Як і казав раніше, буде цікава кінцівка сезону. Інтригуючих моментів багато.

 

Хтось бореться за виживання, хтось за потрапляння в єврокубки, а ще хтось за призи. \”Динамо\” перемогло, \”Дніпро\” і \”Металіст\” зіграли внічию. Але це ще не означає завершення \”срібного\” забігу. Буде вдосталь цікавих матчів, які ще можуть усе змінити.

Погода