Першість Полтавщини - 02-05-2011, 08:05 - sasa 335

Аншлаг у Градизьку

Аншлаг у Градизьку

1 травня продовжився перший тур чемпіонату області з футболу серед команд І ліги, в якому було забито 22 м’ячі.

У Градизьку зустрілися одні з претендентів на призові місця  – місцевий «Темп» приймав «Локомотив» з Гребінки. Цікаве протистояння не виявило переможця – 0:0. Як повідомив кореспонденту «ПС» президент «Темпу» Олександр Лобода, гра була рівною і могли відзначитися голами обидві команди. Цього року градизьку команду очолив новий тренер Антон Диндіков. В колектив влилися нові досвідчені польові гравці – Євген Даниленко і Олександр Пономарьов, а також відомий голкіпер Олександр Гринько. Задача для «Темпу» – за підсумками сезону потрапити у трійку призерів чемпіонату Полтавщини. Ще Олександр Лобода зазначив, що у спортивному Градизьку люблять футбол, адже на матчі-відкритті нового сезону на місцевому стадіоні побувало до 1000 глядачів.

У Гадячі місцевий «Псел» приймав дебютанта першолігових перегонів ФК «Глобине». Більш досвідчена команда господарів перемогла гостей з рахунком 2:0. Голи провели Едуард Ткаченко і Сергій Гриценко.

Найбільше м’ячів було забито у Дмитрівці, де місцевий «Колос» приймав своїх одноклубників з Кобеляк. Глядачі стали свідками шести забитих м’ячів на любий смак. У господарів двічі відзначився юний Павло Ракша і по одному голу провели Ігор Котвіцький і Олександр Палюх. У підсумку перемога господарів – 4:2.

Зінківський «Колос» вдома приймав ФК «Лубни». Протягом всього поєдинку була ігрова перевага на стороні лубенців, у яких знову був брак реалізації стовідсоткових голевих моментів. Все ж, єдиний і переможний гол ще у першому таймі провів Василь Бараннік, який приніс підопічним тренера Анатолія Гришановича перші три очки чемпіонату. Але наставник лубенців вже подумки про наступне більш серйозне протистояння – вдома у другому турі ФК «Лубни» прийматиме гадяцький «Псел». За останні два тижні це вже третя офіційна футбольна зустріч цих команд (1:3 і 2:1 у розіграші обласного кубка).

Результати сьогоднішніх матчів юнацьких складів команд:
«Колос» (Зіньків) – ФК «Лубни» – 1:0, «Колос» (Дмитрівка) – «Колос» (Кобеляки) – 1:3, «Темп» (Градизьк) – «Локомотив» (Гребінка) – 9:0, «Псел» (Гадяч) – ФК «Глобине» – 5:0.

Юрій КЛИМЧЕНКО

Погода