Останні новини - 11-07-2016, 02:07 - Націоналіст 177

Антон Шиндер став гравцем пермського «Амкара»

Антон Шиндер став гравцем пермського «Амкара»

Те, чого боялися вболівальники «Ворскли», таки сталося. Провідний нападник команди Антон Шиндер віднині не є гравцем полтавського клубу.

 

Нагадаємо, кілька днів тому футболіст залишив тренувальний табір «Ворскли» у Словенії. Як виявилося згодом, «біло-зелені» до того моменту так і не змогли вирішити питання продовження аренди ні з донецьким «Шахтарем», ні з самим футболістом.

 

А представники пермського «Амкара» були оперативнішими. Сьогодні на офіційному сайті російського клубу з’явтилася інформація, згідно якої Антон Шиндер підписав контракт з «Амкаром» сроком на два роки.

 

«Антон Шиндер – це той футболіст, за яким ми стежили з перших днів роботи тренерського штабу Гаджиєва в Пермі, – розповідає виконавчий директор клубу Денис Маслов. На жаль, раніше цей трансфер не міг відбутися через об’єктивні причини, але зараз ми знайшли з керівниками «Шахтаря», з якими нас пов’язують міцні професійні відносини, взаєморозуміння з усіх питань. Ряди нашої команди поповнив досвідчений кваліфікований форвард таранного типу, який не тільки здорово грає головою, але і володіє хорошим баченням поля».  

 

Погода