Інтерв'ю гравців, тренерів - 03-06-2015, 10:06 - sasa 175

Антон Шиндер: У мене багато різноманітних хобі

Антон Шиндер: У мене багато різноманітних хобі

Нападник полтавської Ворскли про плани на свою відпустку, мандри, захоплення та сім\’ю.

– Як Ви плануєте провести відпустку?
– Зараз поїдемо на кілька днів у Париж, що б відпочити і зустрітися з друзями. А потім плануємо на тиждень на море з\’їздити.

– А як ставиться сім\’я до того, що Вас так довго не бачать?
– Сім\’я часто приїжджає до мене. Коли випадають вихідні, то при першій же можливості я завжди їду до них. Зараз просто ми прийняли таке рішення, що синові Давиду цього року вже йти до школи, тому йому необхідно трохи краще вивчити німецьку мову, для цього необхідно що б він там ходив до дитячого садка. У зв\’язку з цим, для нього краще, що б він перебував у Німеччині. Це, звичайно, великий мінус, що моя родина не зі мною. Вони нудьгують, я сумую, але потрібно трохи потерпіти. Я впевнений, що скоро все вже буде нормально.

– Ваш син зараз розмовляє російською чи все ж німецькою?
– Російською, бо сім\’я до цього весь час була зі мною і ми розмовляли весь час російською. Ми намагаємося говорити то по-німецьки, то по-російськи, намагаємося посилено допомогти синові вивчити мову.

– Чи були у Вас країни або місця, які запам\’яталися особливо?
– Так, я вже побував у багатьох країнах світу. Не скажу, що є якась одна особлива країна. Дуже багато країн чудові, кожна приваблює своєю особливою красою. Кожна країна, в якій ти буваєш вперше має свою красу і унікальність. Дуже складно виділити щось.

– Яка у Вас найулюбленіша книга?
– Якщо чесно, то в останній раз читав \”Майстер і Маргарита\”, Булгакова.

– Чи є у Вас ще крім футболу якесь хобі?
– У мене багато різноманітних хобі. Однак, зараз, у зв\’язку з тим, що моя сім\’я знаходиться далеко від мене, то намагаюся весь свій вільний час присвятити їм.

– Чи є найулюбленіша страва?
– У мене дві страви улюблених – це салат \”Олів\’є\” та яєчня.

– Щоб Ви хотіли побажати уболівальникам \”Ворскли\”?
– Уболівальникам \”Ворскли\”, мені б хотілося сказати – велике спасибі за ту підтримку, яку ви надали нам в минулому сезоні. Ми відчували її і намагалися не підвести вас. Я сподіваюся, що в наступному сезоні ви також продовжите підтримувати команду і вірити в неї, адже нам чекають ігри в Лізі Європи. Нам вона буде дуже потрібна.

Ufootball

Погода