Останні новини - 31-12-2010, 10:12 - sasa 236

Арменд Даллку – кращий футболіст \”Ворскли\” 2010 року!

Арменд Даллку – кращий футболіст \”Ворскли\” 2010 року!

Завершився традиційний референдум відвідувачів сайту уболівальників «Ворскла» на звання кращого гравця полтавського клубу 2010 року.

На відміну від минулого року, коли з значним відривом переміг Йован Маркоскі, цього разу з перших днів голосування розгорнулася запекла боротьба між двома основними претендентами.

Сербський плеймейкер ворсклян, очевидно, був не проти повторити минулорічний успіх. Але іншої думки був інший легіонер «Ворскли» Арменд Даллку, який на фініші зумів таки випередити Маркоскі. За Даллку віддали свої голоси 29% опитаних, в той час, як за Маркоскі – 20%. Таким чином, полтавські уболівальники віддячили Арменду за відданість клубу й стабільну гру протягом багатьох сезонів. Найкращим з українців виявився новачок біло-зелених Євген Селін, за якого віддали свої голоси 14% респондентів. Потенційний фаворит Василь Сачко з 13% посів лише четверте місце. Замкнули п’ятірку Роман Безус і Олег Краснопьоров – по 7% голосів.

Сайт уболівальників «Ворскла» вітає Арменда Даллку з почесним званням і бажає відповідати йому ще не один рік. Звісно ж, у формі полтавської «Ворскли».

Погода