- 27-01-2013, 04:01 - sasa 152

Арменд Даллку мріє зіграти разом із братом за \”Ворсклу\”

Арменд Даллку мріє зіграти разом із братом за \”Ворсклу\”

Захисник «Ворскли» Арменд Даллку відповів на кілька запитань журналістів клубної прес-служби.

Про спарингу з «Динамо»
 
«У таких іграх результат не важливий, головне показати хорошу гру і взаєморозуміння з партнерами. Нам трохи заважав вітер, ми прагнули грати низом для того, щоб добитися результату. Завдяки злагодженим діям, нам вдалося забити по голу в кожному таймі».

Про роль капітана у вчорашній грі

«У нас в команді є постійний капітан. Просто вчора мені довірили цю роль на один тайм. Зрозуміло, що від цього відповідальності додається. Я як центральний захисник керував діями партнерів в обороні, підказував. У другому таймі капітаном вже був Янузі. Ахмед ще й гол забив (сміється)».

Про відпустку
 
«Відпустка, в основному, провів вдома. Так як більше часу я знаходжуся в Україні, то для мене найкращий спосіб відпочити – побувати в рідній Албанії. Хоча там я теж довго перебувати не можу, знову сумую за Полтаві. Ми з моєю дружиною Енін дозволили собі тільки невеликий тур на автомобілі по сусідніх Балканським країнам. Адже їхати кудись далеко і надовго нас не відпускає наш маленька дитина».

Про музей «Ворскли»
 
«Безумовно, я чув про музей, мені розповідали хлопці. Ще я читав про це в інтернеті. Бачив, що багато ветеранів футболу відвідали відкриття. Керівники клубу були. Музей – це чудово. Треба пам\’ятати свою історію і примножувати здобутки. Таке «сховище» футбольних експонатів допоможе майбутнім поколінням більше дізнатися про команду: від її становлення до сучасної історії. Я туди подарував свої бутси, вони примітні тим, що в них я грав багато ігор в нашому вдалому кубковому сезоні».
 
Про молодшого брата

«Для нього зараз головне – влитися в колектив, досконало оволодіти мовою, налагодити відмінні взаємини і розуміння з партнерами. Адже у футболі без цього – нікуди. На секунду спізнився з підказкою – і може трапитися гольова атака. Йому ще треба багато працювати, рости і розвиватися як гравцю. У молодіжному складі – кваліфікований тренерський штаб. І Володимир Прокопиненко, і Геннадій Медведєв колишні футболісти – вони все розуміють і допоможуть Ардіну. У нас в країні молодим футболістам піти особливо нікуди. А тут у нього є шанс».

Про свою мрію

«Я б хотів зіграти разом зі своїм братом. У нас би з ним була б відмінна зв\’язка. Він, як і я, може грати в центрі оборони або праворуч. Я думаю, що у нас буде така можливість, адже я ще нестарий (сміється)».

Погода