Останні новини - 21-07-2015, 03:07 - sasa 138

Арменд Даллку: \”Поїдемо до Ужгорода за трьома очками\”

Арменд Даллку: \”Поїдемо до Ужгорода за трьома очками\”

Капітан полтавської Ворскли Арменд Даллку проаналізував матч із Волинню та запевнив уболівальників, що команда здатна значно додати, а значить, перемоги нікуди від біло-зелених не подінуться…

– Нічого страшного не відбулося. Найголовніше, що є величезне бажання, самовіддача футболістів. Є ще й статистика наших не зовсім вдалих ігор на старті сезону. Особливо, що стосується матчів удома. Хотіли це зломити, шкода, що не вийшло. Потрібно, мабуть, ще попрацювати над реалізацією, а удача любить працьовитих. Будемо сподіватися, що вона нам віддячить сповна в наступних турах.

Після цієї гри ніхто не міг дорікнути команду в небажанні бігти вперед, досягати результату. Не думаю що нас чекає простий вояж до Ужгорода в кінці цього тижня. Говерла – молода команда може дозволити собі грати розкуто, не озираючись назад. У нас завдання свої, нам потрібен результат. Поїдемо туди за трьома очками, а далі морально налаштовуємося на дебют в Лізі Європи цього сезону. Чекаємо нашого опонента, адже поки на сто відсотків не ясно, з Жиліною чи з Дачією нам грати, – розповів Даллку в інтерв\’ю прес-службі біло-зелених.

Погода