- 09-10-2015, 10:10 - sasa 135

Артем Городинець під прапором України переміг у лицарському поєдинку в Абу-Дабі

Артем Городинець під прапором України переміг у лицарському поєдинку в Абу-Дабі

В Об\’єднаних Арабських Еміратах відбувся 3-й тур цьогорічної світової ліги \”Abu Dhabi Warriors\” (\”Лицарі Абу-Дабі\”) зі змішаних єдиноборств, в якій виступив наш земляк Артем Городинець із Комсомольська, вихованець заслуженого тренера України Володимира Шемарова.

Артем Городинець виступив у найлегшій ваговій категорії до 66 кг, в якій його суперником був Ахмад Аль-Дармкі (ОАЕ). Видовищний поєдинок проходив з перемінним успіхом, але наш земляк поступово нарощував темп і його суперник частіше залишався на підлозі після того, як рефері \”розводив\” бійців по різних кутках рингу. У другому періоді Артем Городинець продемонстрував усю красу змішаних єдиноборств. Він так закрутив і завертів свого суперника ногами й руками, що той остаточно втратив \”рівновагу\” й залишився після такого \”шторму\” лежати на спині на підлозі рингу й важко дихати. Рефері не залишалося нічого іншого як достроково припинити поєдинок, в якому наш земляк здобув справжню лицарську перемогу.



Поєдинок Ахмад Аль-Дармакі – Артем Городинець

 

Того ж дня у 3-му туру \”Abu Dhabi Warriors\” на ринзі в Еміратах у поєдинках виступали й інші бійці, які представляли: США, Камерун, Канаду, Росію, Францію, Бразилію, Чорногорію, Швецію, Японію, Китай, Велику Британію.

Степан СТАВКОВИЙ

Погода