Інтерв'ю гравців, тренерів - 04-04-2013, 04:04 - sasa 175

Артем Громов: Ми не можемо поки ще повністю відчути один одного на полі

Артем Громов: Ми не можемо поки ще повністю відчути один одного на полі

Півзахисник Ворскли про матчі весни і майбутню гру з Дніпром

Про матч із Зорею. Мені здається, ми набагато краще грали, ніж «Зоря». Таких явних моментів, може, і не було, але перевагою володіли ми. Дуже хотіли виграти, тим більше вдома грали, налаштовувалися на перемогу, але не вийшло. Одне очко – це звичайно краще ніж жодного, а то останнім часом у нас одні поразки, але ми хотіли тільки перемоги.

Голи? Навіть не знаю в чому причина, чесно, не можу сказати. Не хочу ні про кого погано говорити, але думаю, що крім п\’яти-шести клубів, які знаходяться вгорі, решта команд однакові. Навіть якщо взяти останню гру, «Зоря» на сьомому місці, ми на чотирнадцятому. По грі вони нічого особливого не показали, але «Зоря» чомусь вищі, ніж ми.

Я не знаю, може не щастить, але у нас команда абсолютно нова, ще потрібно зіграватися, тренери тасують, намагаються знайти оптимальні склад, ми не можемо поки ще повністю відчути один одного на полі, ну і, напевно, майстерності не вистачає.

Збори є збори, нас навіть чемпіонами узбережжя називали, але чемпіонат це зовсім інше. На зборах інші суперники, інший настрій, інша відповідальність, а в чемпіонаті вже зовсім все по-іншому. Краще на зборах все програти, а в чемпіонаті вигравати, а у нас вийшло навпаки: на зборах жодної гри не програли, а в чемпіонаті не можемо виграти.

Як таких завдань на сезон у нас не було, Сергій Володимирович говорить, потрібно поставити гру, налагодити взаєморозуміння між футболістами на полі, знайти свою гру, щоб в наступному сезоні вже боротися за якісь місця.

Про Дніпро. «Дніпро» дуже хороша команда, в минулій грі вони нас здорово «повозила», зараз вони борються за друге місце, і мені здається, у них є всі шанси. По грі саме «Дніпро» головний претендент на друге місце, тому буде вкрай складно, але будемо старатися показати хороший футбол і добитися якогось результату.

Про Дніпро-Арену. На такому полі головне фізичний стан – хто краще готовий, той буде легше. Звичайно, майстерність на будь-якому полі грає головну роль. Для «Дніпра» важке поле, напевно, буде гірше, це дуже технічна і швидка команда, але ми теж уміємо контролювати м\’яч, у нас є футболісти, які вміють це робити, тому поганий газон це для всіх мінус.

Про місце на полі. За Павлова я постійно грав на краю, тут «зламався» Янузі і зараз пробують то мене, то Будника. Але мені більше подобається грати на фланзі, для мене це вже більш рідна позиція, до того ж попереду потрібен високий нападник.

Про Лагоса. Чесно кажучи, на зборах я взагалі не зрозумів, хто він такий, а зараз я абсолютно поміняв свою думку про нього. Лагос дуже сильний футболіст, не дарма він був капітаном АЕКа, він ще набере форму і буде дуже корисний команді, – цитує слова Громова footboom.com.

Погода