Інтерв'ю гравців, тренерів - 19-07-2013, 04:07 - sasa 188

Артем Громов: У Ворскли хороші шанси на позитивний результат в Одесі

Артем Громов: У Ворскли хороші шанси на позитивний результат в Одесі

Півзахисник Ворскли поділився думками про майбутню зустріч з одеським Чорноморцем, а також розповів про відносини з новим головним тренером Василем Сачко.

– У нас змінився тренер, зважаючи на це цілком змінилася і підготовка. Істотно знизилася кількість бігових вправ, основний ухил приділявся роботі з м\’ячем. Було проведено досить спарингів, тому як на мене збори пройшли досить успішно. Василь Сачко дуже шанована у команді людина. У сезоні 2010-2011 він забив 10 голів у чемпіонаті України, ставши кращим бомбардиром клубу. Він забивав дуже багато важливих голів. Голи в півфіналі і фіналі Кубка України 2008-2009 стали переможними, і принесли Ворсклі перший в історії клубу Кубок України. Звичайно, субординацію треба дотримуватися, вже Васею його не назвеш – він головний тренер. Василь Вікторович був асистентом при Сергієві Свистуні, тому ми вже звикли. У нас ніяких проблем з цим немає, – зізнався Громов сайту Hotsport.

Я вважаю, що у нас дуже хороші шанси на позитивний результат в Одесі. По-перше, у Чорноморця дуже багато нових футболістів, фактично нова команда, вони тільки починають зіграватися. А по-друге, вчора вони провели матч у Лізі Європи, мені здається, що може позначитися якась втома. Ми в свою чергу серйозно налаштовуємося і готуємося до майбутньої зустрічі, тому у нас є всі шанси досягти максимуму в цій грі.

Чи готовий я вийти на поле в Одесі? Нічого не можу вам сказати з цього приводу. Є головний тренер, краще поставте це питання йому. Мені важко оцінювати свій стан і кондиції, нехай це краще робить Василь Вікторович, – підсумував Артем.

Погода