Інтерв'ю гравців, тренерів - 18-08-2012, 11:08 - sasa 148

Артем Громов: \”Ви уявляєте, що це таке – забити київському \”Динамо\”?!

Артем Громов: \”Ви уявляєте, що це таке – забити київському \”Динамо\”?!

Автор переможного голу у матчі \”Ворскла\” – \”Динамо\” насилу стримував переповнювали його емоції після закінчення зустрічі

Звичайно, цей гол – найважливіший у моїй кар\’єрі. Ви уявляєте, що це таке – забити київському «Динамо»?! Це те, про що мріє кожен молодий футболіст. Я дуже-дуже радий, що у мене це сьогодні вийшло. А взагалі, хочу привітати з цією перемогою всю команду, свою сім\’ю і всіх наших уболівальників.

Чесно кажучи, після того, як мене замінили, довелося набагато складніше. На полі було якось спокійніше. Там фізично важко, але на лаві переживання настільки гострі, що в кожному моменті тільки й думаєш: «Блін, хоч би мимо, хоч би вище, хоч би ще що завгодно!».

«Динамо» таки давило нас, і нам пощастило, що ми в підсумку відбилися. Та й удача була на нашому боці, якщо говорити про момент, коли головний арбітр хотів призначити пенальті для киян, але боковий суддя виявився молодець – після його слів все обмежилося лише штрафним.

Вважаю, що сьогодні ми перемогли, насамперед, за рахунок самовіддачі. У нас змінився тренер, і все всередині колективу трохи перевернулося. Та й програвати ми, чесно кажучи, втомилися. П\’ять ігор – чотири поразки. Тому сьогодні дуже-дуже хотілося виграти. Тим більше, у нас був такий подразник як київське «Динамо», – сказав Громов в ефірі телеканалу «Футбол».

Погода