Аматори - 04-06-2010, 06:06 - ФАНАТ 297

\”Атака\” – гроза авторитетів

\”Атака\” –  гроза авторитетів

Що не тур, то сенсація. Саме під таким девізом стартував чемпіонат Полтавського району з футболу. Головною несподіванкою перших двох турів виявився дебютант першої ліги команда “Атака-Автотранс”. Після перемоги у першому матчі над срібним призером ФК “Розсошенці”, хлопці з Гожулів і в другій домашній зустрічі порадували своїх вболівальників. Причому привід для радості був не абиякий. Черговою жертвою молодої команди став минулорічний чемпіон ФК “Ювента”. Напружена гра завершилася мінімальною перемогою господарів 2:1. Якщо “Атака” так і продовжить, то в неї будуть всі шанси стати чемпіоном у цьому році.

Без втрат також крокує  розсошенський “Олімп”. У другому турі вони доклали мінімум зусиль для перемоги, а точніше за них все зробив суперник. Команда “Кристал” не підготувала домашнє поле і тим самим їм було зараховано технічну поразку.
Двічі на старті переміг і “Сокіл” з Степного. Черговий матч степняни проводили у Мачухах і просто декласували тамтешній “Колан” 14:1. Шість м’ячів на свій рахунок записав Климченко.    

              2-й тур
       „Атака-Автотранс” – „Ювента” 2:1                  
       ФК „Кристал” – „Олімп” –:+                             
       ФК „Розсошенці” – „Динамо” 11:3                   
      „Дукла” – „Вікторія” 3:1                                   
      „Гренада” – ФК „Факел” 2:2                          
       ФК „Колан” – „Сокіл” 1:14                               

Погода