Новини - 18-10-2015, 02:10 - sasa 197

Бахтіяр Алієв завоював Кубок України зі спідвею серед ветеранів

Бахтіяр Алієв завоював Кубок України зі спідвею серед ветеранів

У Вознесенську відбувся заключний, 2 етап Кубка України зі спідвею серед ветеранів, на якому тріумфували гонщики з Полтави.

У ветеранській номінації до 55 років призерами стали виключно полтавці: переможцем – Бахтіяр Алієв, срібним призером – Віктор Нелюба, бронзовим – Анатолій Жадан.

На першому етапі, якій влітку відбувся у Червонограді, у цій ветеранській номінації також переміг Бахтіяр Алієв, який у підсумку й виборов Кубок України серед ветеранів до 55 років. Бахтія Алієв уже є багаторазовим володарем Кубка України серед ветеранів.

Серед ветеранів понад 55 років у Вознесенську полтавець Станіслав Московченко став бронзовим призером. Нашого земляка випередили Сергій Бєлокуров (Вознесенськ) і Петро Федик (Червоноград). На першому етапі – у Червонограді – переможцем був Федик, а срібним призером ― Бєлокуров.

Полтавські ветерани спідвею вже майже 40 років продовжують виступати у цьому надшвидкому виді спорту. Раніше наші земляки виступали ще у першості колишнього СРСР як у чемпіонатах зі спідвею, так і з мотогонок на льоду. У Полтаві вже не існує мототреку, на якому відбувалися змагання з мотоболу та спідвею, але полтавські гонщики продовжують тренуватися та \”крутити віражі\” на доріжках спідвею.

Аркадій СПИЦЯ

Погода